MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR vs Monster TULPAR V18.1.1

Bekret

Decapat
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır laptop araştırıyorum fakat daha tam olarak karar veremedim.

1-) MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + Fiyatı
2-) https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V18-1-1.html

Hangisini almamı önerirsiniz? Vatan bu hafta KDV indirimi yaptı. HB'den de hafta sonu için böyle bi kampanya bekliyorum açıkçası. Genelde ikisi yakın zamanlarda yapıyor. Eğer olursa MSI 8.5K civarına düşüyor. Öyle olursa alabilirim zaten. Olmazsa aynı fiyatlara 2. el Tulpar bakacağım. Sadece hangisi daha iyi olur onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer mümkün olursa tartışmaşız MSI almalısınız. Kasa, malzeme, soğutma kalitesi, yazılım/bios desteği gibi konularda çok üstün. Benim şu an GE73 8RF'im var. Bundan önce Tulpar 14.1'im vardı. Tulpar'ımı satıp üstüne biraz daha koyup GE73 8RF aldım KDV indiriminden. Hiç pişman olmadım. Aliminyum kasalı bir bilgisayar kullanmakla plastik kasa bir bilgisayar kullanmak arasında çok fark var.

Aslında her iki cihaz da 15" olmasına rağmen farklı ihtiyaçlara cevap veriyorlar. MSI gerçekten güçlü soğutması ile en iyi 1060 6GB deneyimlerinden birini standart bir laptop kasasında sunarken Tulpar T5 v18.1 yurtdışında bile incelemelere konu olan kasası ile XPS 15 boyutunda 1060 6GB deneyimi sunuyor; tabii ki MSI daha yüksek GPU saat hızlarına çıkıyor ve daha stabil soğuyor. O yüzden seçiminizi ihtiyacınıza göre yapmalısınız. Gerçek taşınabilirliğin yanında yüksek performans hedefliyorsanız -ki Monster T5 v18.1 modelinden sonra iş bilgisayarı Huma'yı yenilemedi bile iş kullanıcıları direk yöneldiği için- daha fazla para verip Monster'a yönelmelisiniz. Ancak MSI saf oyuncu için daha iyi hatta kampanyalı fiyatında en iyi seçim (~8000₺ fiyatlarda).

Dün 17.1 siparişi verdim yarın elimde olur. Kasa, ekran ve klavye haricinde donanımsal olarak geri kalan her şeyi aynı. Olur da memnun kalmazsam ben de MSI'a yöneleceğim. Zaten 3 hafta sonra Black Friday indirimleri başlıyor. Bilgisayarı da iki hafta kullanır iyice fikir edinirim. Eğer siz de MSI alırsanız iletişimde kalalım. Ayrıca belirteyim ben bilgisayarı ders ve oyun için kullanacağımdan Monster tercih ettim HDD ve RAM ile 8500'e gelecek.

Bu seviyede iki markal arasında MSI öneririm. Tasarım + kalite konusunda kesinlikle üzmez. Bu arada indirimleri takip ederken, bir gözünüzde bu model de olsun. Tasarım olarak GP serisinin üst modelidir.

MSI GS63 Stealth 8RE-037XTR Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + Fiyatı

Hepinizin mesajına teker teker teşekkür ederim. İmladan dolayı 1 gün yazamadım. Sonra da unutmuşum konuyu :). Hepsiburada indirime gitmedi malesef. 2. el T5 için de aradığımda 5 dakika önce sattım dedi :) Acil bilgisayar ihtiyacım olduğundan bugün gidip 0 Abra A5 V14.1 aldım.Tekrardan mesajlarınız için teşekkür ediyorum :) Hayırlı forumlar...

Hepinizin mesajına teker teker teşekkür ederim. İmladan dolayı 1 gün yazamadım. Sonra da unutmuşum konuyu :). Hepsiburada indirime gitmedi malesef. 2. el T5 için de aradığımda 5 dakika önce sattım dedi :) Acil bilgisayar ihtiyacım olduğundan bugün gidip 0 Abra A5 V14.1 aldım.Tekrardan mesajlarınız için teşekkür ediyorum :) Hayırlı forumlar...
Nasıl memnun musun bilgisayardan ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı