MSİ GP63 Leopard 8RE Kullanıcı Deneyimi

MSI teknik servisine işiniz düştü mü hiç? Düştüyse anlattıkları kadar kötü mü?
Merhaba soru'na yeniden cevap veriyorum çünkü garantiye işim düştü ve asla kötü felan degiller HDD de sorun vardı yolladım 2 hafta içinde yapılmış olarak geri aldım hatta ben 2 gün felan geç aldım...Yani 12 iş günün gibi bir sürede yaptılar.
Format atacaklarını düşünüyordum format bile atmamışlar hata sadece HDD'de oldugundan SSD'deki verilerim bile gitmedi yani :)

Klavye için SteelSeries Engine programının son sürümünü sitesinden indirebilirsin.

Windows kurulum sonrası driverler için aşağıdaki linkde driver sekmesinden kurulum yapabilirsin. Sadece İntel 630 UHD ve Nvidia driverı için sitelerinden güncel olanları indirmeni tavsiye ederim.

MSI GP63 : Support For GP63 Leopard 8RE | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global

Sitede Utiliy sekmesinden yardımcı programları özellikle kontrol için Dragon Center programınıda yüklemelisin.

İntel 630 UHD : Download Intel® Graphics Driver for Windows® 10

Nvidia : Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
En son sürüm Nvidia drivini yükledim ama nedense işletim sistemimle uyumsuz oluyor.
Klavye için SteelSeries Engine programının son sürümünü sitesinden indirebilirsin.

Windows kurulum sonrası driverler için aşağıdaki linkde driver sekmesinden kurulum yapabilirsin. Sadece İntel 630 UHD ve Nvidia driverı için sitelerinden güncel olanları indirmeni tavsiye ederim.

MSI GP63 : Support For GP63 Leopard 8RE | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global

Sitede Utiliy sekmesinden yardımcı programları özellikle kontrol için Dragon Center programınıda yüklemelisin.

İntel 630 UHD : Download Intel® Graphics Driver for Windows® 10

Nvidia : Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Hocam steelseries engineyi indirdim, sıkıntısız çalıştı da bu gün medense kalvyemi görmüyor.
Aygıt yöneticisinden sildim kalvye cihazını, sonra da programı kaldırdım ve yeniden başlattım. Sonra yeniden insirdim SE’yi ama hala daha görmüyor.
Sizde de benzer sıkıntı var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı