Ne demem istediğini anlayamadım ama 1 sene oldu artık ve çok memnunum hiç bir problemim yok. Fan devrinde kayıp yok bi ara ısınıp çok hızlı dönüp ses yapıyordu termal bakım ile çözdüm. Sorunsuz devam ediyorum.
Benimde başıma geldi sanırım kapağı alüminyum olduğu için statik elektrik birikiyor. Bu yüzden pilini tamamen bitirin bittiğinde birkaç kere açma tuşuna basın sonra ataç ile arkada tam ortada olan pil sıfırlama tuşuna ataç yardımı ile 10 sn basın bilgisayarı şarja takıp açın ve aygıt yöneticisinden ses aygıtını devre dışı bırak deyip tekrar etkinleştirin. Bu şekilde ben çözmüştüm.
Benimde başıma geldi sanırım kapağı alüminyum olduğu için statik elektrik birikiyor. Bu yüzden pilini tamamen bitirin bittiğinde birkaç kere açma tuşuna basın sonra ataç ile arkada tam ortada olan pil sıfırlama tuşuna ataç yardımı ile 10 sn basın bilgisayarı şarja takıp açın ve aygıt yöneticisinden ses aygıtını devre dışı bırak deyip tekrar etkinleştirin. Bu şekilde ben çözmüştüm.
3 aydır kullanıyorum bu sorun çözülmese gönderecekdim ama yok işim düşmedi. Umarım söyledikleri gibi kötü degildir yurtdışında olmasından dolayı servis yavaş olabilir belki.