MSI GP63 Leopard 8rf klavyenin bazi tuslar calismiyor

onatkizil

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, MSI GP63 Leopard 8rf model numarali laptopum var. 6 ay evden uzaktaydim kiyafet dolabina koymustum. Gitmeden once fabrika ayarlarina sifirlayip biraktim. Birkac gun once geldim ve y u ı o p h j k L, tuslari calismiyor RGB calisiyor ve bir de Windows ile FN tusunun fonksiyonlari yer değiştirmiş ekran klavyesi acip kullanıyorum ve orada da klavye tus yerleri FN ve Windows klavyedekinden farkli. Tekrar fabrika ayarlarina dosyalarimi kaydetmeden sifirladim, aygit yoneticisinden ugrastim driverlar yuklemeye calistim fakat degisen olmadi. Acaba dolaptayken bir şey oldu ve klavye hasar mi aldi yoksa yazilimsal bir hata mi acaba, Windows ve FN tuslarinin yerlerinin degismesi aklimda yazilimsal olma ihtimali oldugunu getiriyor umarim da oyledir, yardim edebilir misiniz?
Ek:
CTRL, alt, alt gr, Windows, CTRL tuslarinda da sikinti var calisiyorlar fakat Alt+Tab olmuyor alt gr+Tab calisiyor gibi sikintilar var.

gkkk.jpeg

mm.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı