respacemain Zeptopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 MSI GP72 2QD Leopard PC uzun süre ekrana işlem yapmadım bekleme moduna geçmiş normalde klavyeye dokununca acılırdı, şimdi her seyi denedim, RAM'ları çıkarıp taktım hala aynı, PC açılmıyor fanlar calısıyor ekran gelmiyor.
MSI GP72 2QD Leopard PC uzun süre ekrana işlem yapmadım bekleme moduna geçmiş normalde klavyeye dokununca acılırdı, şimdi her seyi denedim, RAM'ları çıkarıp taktım hala aynı, PC açılmıyor fanlar calısıyor ekran gelmiyor.
KS KS respacemain Zeptopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #21 Marix dedi: Bilgisayardan RAM'i sök boş kalsın, RAM sökükken bilgisayarı aç, tekrar bilgisayarı kapat, RAM'i tak tekrar çalıştır. Aklıma gelen son şey. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bilgisayardan RAM'i sök boş kalsın, RAM sökükken bilgisayarı aç, tekrar bilgisayarı kapat, RAM'i tak tekrar çalıştır. Aklıma gelen son şey. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor