MSI GP72 2QE Leopard Pro Düşük FPS Sorunu

Maghpro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın markası MSI GP 72 2QE Leopard Pro özellikleri ise aşağıda ki linkte paylaştım:
Adsız.png

• Battlefield 4: 1920x1080 çözünürlük High grafiklerde 30 FPS alıyorum
  • Battlefront: 1920x1080 çözünürlük Low grafiklerde 50 FPS alıyorum
Sizce normal midir? Arkadaşlar kafam çok karışık. Teşekkürler yorumlarınız için.

+++

Arkadaşlar artık sorun yaşamaktan sıkıldım. MSI kullanıcısıyım ve bir sorun başlıyor diğeri geliyor. Artık kaçıncı konum oldu sayamadım. Şimdi gündemdeki sorunum ise ekran kartı driver sorunu. GP72 2QE Leopard Pro kullanıcısıyım. Ekran kartım Nvidia GTX 950M, 364.72 sürümünü kullanıyorum. 2 tane güncelleme geldi, denedim ve FPS düşüşleri yaşadım. Onun için 364.72 kullanıyorum bilginize. Her neyse konuya dönelim. Arkadaşlar 364.72 versiyonunu kuruyorum ekran kartıma, her şey çok güzel tıkır tıkır işliyor. Oyunlarda almam gereken FPS'i alıyorum fakat bilgisayarı kapatıyorum, aradan 1 gün geçiyor ve tak oyunlarda FPS düşmeleri, 20 FPS kadarında düşmeler yaşıyorum. Bir süre oynuyorum ve oyun donuyor. Doğal olarak bilgisayar da kilitleniyor. Sorun sizce ne olabilir arkadaşlar? Servise vermek de istemiyorum bilgisayarı tabii gerekmedikçe. Varsa bilen biri yardım etsin lütfen. :(
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı