Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #21 Belki klavyenin ait olduğu dizüstüne takıp, istediğiniz renge çevirdikten sonra kendi dizüstünüze takarsanız, çalışabilir. Belki.
Belki klavyenin ait olduğu dizüstüne takıp, istediğiniz renge çevirdikten sonra kendi dizüstünüze takarsanız, çalışabilir. Belki.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #22 Firehorse MK II dedi: Belki klavyenin ait olduğu dizüstüne takıp, istediğiniz renge çevirdikten sonra kendi dizüstünüze takarsanız, çalışabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... Gelen klavye onboard olduğu için öyle bir seçeneği olacağını sanmıyorum.
Firehorse MK II dedi: Belki klavyenin ait olduğu dizüstüne takıp, istediğiniz renge çevirdikten sonra kendi dizüstünüze takarsanız, çalışabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... Gelen klavye onboard olduğu için öyle bir seçeneği olacağını sanmıyorum.
H HYRZTRK Hectopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2019 #23 Firehorse MK II dedi: Belki klavyenin ait olduğu dizüstüne takıp, istediğiniz renge çevirdikten sonra kendi dizüstünüze takarsanız, çalışabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama o bilgisyarı nerden bulucam hem sahibi izin vericekmi o iş olmaz ya yinede teşekkür ederim
Firehorse MK II dedi: Belki klavyenin ait olduğu dizüstüne takıp, istediğiniz renge çevirdikten sonra kendi dizüstünüze takarsanız, çalışabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama o bilgisyarı nerden bulucam hem sahibi izin vericekmi o iş olmaz ya yinede teşekkür ederim
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #24 @HYRZTRK hocam onu servis yapacak. Gönderip, "şunun rengini beyaz yapıverin" deyin bakalım ne diyecekler?
@HYRZTRK hocam onu servis yapacak. Gönderip, "şunun rengini beyaz yapıverin" deyin bakalım ne diyecekler?
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #25 Firehorse MK II dedi: @HYRZTRK hocam onu servis yapacak. Gönderip, "şunun rengini beyaz yapıverin" deyin bakalım ne diyecekler? Genişletmek için tıkla... Onboard klavyeyi alıp servisteki bilgisayarın klavyesini çıkartıp bunu takıp sonra geri göndermeye pek uğraşacaklarını sanmıyorum.
Firehorse MK II dedi: @HYRZTRK hocam onu servis yapacak. Gönderip, "şunun rengini beyaz yapıverin" deyin bakalım ne diyecekler? Genişletmek için tıkla... Onboard klavyeyi alıp servisteki bilgisayarın klavyesini çıkartıp bunu takıp sonra geri göndermeye pek uğraşacaklarını sanmıyorum.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #26 Servisin bunu yapmasına gerek yok. Direkt olarak içerideki işlemciyi kontrol edebilirler, klavyenin rengini değiştirebilirler.
Servisin bunu yapmasına gerek yok. Direkt olarak içerideki işlemciyi kontrol edebilirler, klavyenin rengini değiştirebilirler.
H HYRZTRK Hectopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2019 #27 Agnes dedi: Onboard klavyeyi alıp servisteki bilgisayarın klavyesini çıkartıp bunu takıp sonra geri göndermeye pek uğraşacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... bencede hem klavyeyi servisten almadım kendim aldığım için yapıcaklarını sanmıyorum
Agnes dedi: Onboard klavyeyi alıp servisteki bilgisayarın klavyesini çıkartıp bunu takıp sonra geri göndermeye pek uğraşacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... bencede hem klavyeyi servisten almadım kendim aldığım için yapıcaklarını sanmıyorum
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #28 Firehorse MK II dedi: Servisin bunu yapmasına gerek yok. Direkt olarak içerideki işlemciyi kontrol edebilirler, klavyenin rengini değiştirebilirler. Genişletmek için tıkla... Orasını düşünmemiştim İnşallah arkadaşa yardımcı olurlar ne diyeyim.
Firehorse MK II dedi: Servisin bunu yapmasına gerek yok. Direkt olarak içerideki işlemciyi kontrol edebilirler, klavyenin rengini değiştirebilirler. Genişletmek için tıkla... Orasını düşünmemiştim İnşallah arkadaşa yardımcı olurlar ne diyeyim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #29 @HYRZTRK hocam şöyle yapalım, siz MSI GE72 Apache Pro'nun RGB kontrol yazılımını indirin, biraz oynayın bakalım ne olacak.
@HYRZTRK hocam şöyle yapalım, siz MSI GE72 Apache Pro'nun RGB kontrol yazılımını indirin, biraz oynayın bakalım ne olacak.
H HYRZTRK Hectopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 17 18 Ekim 2019 #30 Firehorse MK II dedi: @HYRZTRK hocam şöyle yapalım, siz MSI GE72 Apache Pro'nun RGB kontrol yazılımını indirin, biraz oynayın bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... hocam steelseries 3 ü indirdim ama klavyeyi görmesi gerekiyor ve görmediği içinde bişey yapamıyorum.
Firehorse MK II dedi: @HYRZTRK hocam şöyle yapalım, siz MSI GE72 Apache Pro'nun RGB kontrol yazılımını indirin, biraz oynayın bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... hocam steelseries 3 ü indirdim ama klavyeyi görmesi gerekiyor ve görmediği içinde bişey yapamıyorum.