MSI GP72 6QE Leopard Pro Broadcom BCM94352Z Wifi Modülü Arızası

iammesutdilek

Decapat
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi MSI GP72 Leopard Pro model notebook sahibiyim. Wifi sorunu yaşadığım için bir yere tamir edilmesi için bıraktım ancak adamlar kart üzerinde lehim vb işlemler yapmışlar, tekrar bakım için içini açtığımızda haliyle saç teli kadar yaptıkları tel lehim koptu ve nereye götürsem de bir daha çalıştıramadık. MSI servisine danıştım saçma sapan fiyatlar çıkardılar. Üzerinde bulunan WIFI modülünü resim olarak ekliyorum nereden temin edebilirim veya bu kartın bir alternatifi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-12-12 at 17.27.26.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-12 at 17.27.26.jpeg
    217,4 KB · Görüntüleme: 118
  • WhatsApp Image 2019-12-12 at 17.27.39.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-12 at 17.27.39.jpeg
    271,5 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi MSI GP72 Leopard Pro model notebook sahibiyim. Wifi sorunu yaşadığım için bir yere tamir edilmesi için bıraktım ancak adamlar kart üzerinde lehim vb işlemler yapmışlar, tekrar bakım için içini açtığımızda haliyle saç teli kadar yaptıkları tel lehim koptu ve nereye götürsem de bir daha çalıştıramadık. MSI servisine danıştım saçma sapan fiyatlar çıkardılar. Üzerinde bulunan WIFI modülünü resim olarak ekliyorum nereden temin edebilirim veya bu kartın bir alternatifi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Linkte ki model oluyorsa onu da alabilirsiniz, daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı