MSI GP72 LEOPARD Yorumlarınız

Zachary

Hectopat
Daha fazla  
MSI GP72 LEOPARD CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB HDD-17.3''-GTX1050 4GB-W10

Linkte verdiğim bilgisayarı bu ay almayı düşünüyorum ancak birçok yere bakmama rağmen pek bir inceleme videosuna vs. rastlamadım. Alma amacım uzun vadede kullanım iş (audocad, programlama vs,) ve ayrıca tabi ki birazcıkta oyun oynamak. Oyunlarda Ultra takıntım pek yoktur ve genelde oynayacağım oyunlar witcher 3, Skyrim (Grafikleriyle oynamayı severim özellikle mod manager üzerinden baya mod yüklerim) vs. Sizce bu fiyata bu notebook uzun vadede yeterli olacak mıdır ? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak hata benim dediklerinizde haklısınız ancak alacağım notebook olmak zorunda ve sadece vatandan alabilirim. Bana kalsa bende monster ya da epey üzerinden karşılaştırmalı alırdım fakat biraz özel bir durum. Eğer önerilerinizi oradan yaparsanız benim için daha iyi olur teşekkürler.

Bu arada aklıma takılan bir soru var. Bu GP72 dahil msi notebooklarda ssd desteği genelde var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı