kdraltndas Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 28 23 Temmuz 2018 #1 İyi günler. MSI GP72M 7REX Leopard Pro laptop kullanıyorum. Oyunlarda anlık laglar oluyor. Mesela oyunu akıcı bir şekilde oynuyorum çok kısa bir takılma oluyor ve sonra tekrar akıcı hale geliyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2018
İyi günler. MSI GP72M 7REX Leopard Pro laptop kullanıyorum. Oyunlarda anlık laglar oluyor. Mesela oyunu akıcı bir şekilde oynuyorum çok kısa bir takılma oluyor ve sonra tekrar akıcı hale geliyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi lütfen?
B berkankirca Decapat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 1 3 Aralık 2018 #2 Aynı soruna sahibim. Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi veya servise yolladınız mı ?