MSI GP72MVR 7RFX Düşük RAM Kullanımı

Tolga Yakar

Hectopat
Daha fazla  
Ciddi sorunum var. PUBG ve diger oyunlarda dusuk RAM kullanimindan dolayi dusuk FPS almaktayim lutfen yardim edin.
  • MSI GP72MVR 7RFX
  • GTX1060 6GB
  • 16 GB RAM
  • I7700 HQ
Dragon Center'de turbo modunda ve oyun yuksek performansli. Nvidia ekran karti ile calistirilmistir. Driver (Intel Assistanla guncelliyorum ve ekran kartini GeForce Experience ile guncelliyorum.) ve Windows updatelerin hepsi yapilmistir ve bilgisayar prizde kullanilmakta. @Recep Baltaş @Ali Güngör Lutfen yardim ediniz.
Screenshot_25.png

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşil olan RAM sistem RAM'i değil VRAM yani ekran kartı RAM'idir. Zaten yeşil alana adlığı için belli oluyor. MSI Afterburner'da sizin seçtiğiniz ayar bu;
1539028966337.png

Açıklamayı okuduğunuzda da anlayacaksınız ki bu ekran kartının RAM'ini gösteren ayar.

Sistem RAM'inin kullanımını görmek için bu ayarı açın.
1539029044359.png

Yeşil olan RAM sistem RAM'i değil VRAM yani ekran kartı RAM'idir. Zaten yeşil alana adlığı için belli oluyor. MSI Afterburner'da sizin seçtiğiniz ayar bu;
Eki Görüntüle 336257
Açıklamayı okuduğunuzda da anlayacaksınız ki bu ekran kartının RAM'ini gösteren ayar.

Sistem RAM'inin kullanımını görmek için bu ayarı açın.
Eki Görüntüle 336258
Anladim tesekkurler ama PUBG'de nedense ultra ayarda aldigim FPS ile cok dusuk ayarlarda aldigim FPS ayni.

Çok benzer sistemler kullanıyoruz. Genel ayarlar yerine tek tek değiştirmek daha iyi sonuç veriyor. Kendi kullandığım ayarlarla 70-110 arası FPS alıyorum. Ayarları görsel olarak bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• PUBG AYARLAR.png
    PUBG AYARLAR.png
    19 KB · Görüntüleme: 64
  • PUBG FPS.png
    PUBG FPS.png
    157,9 KB · Görüntüleme: 64
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı