Ciddi sorunum var. PUBG ve diger oyunlarda dusuk RAM kullanimindan dolayi dusuk FPS almaktayim lutfen yardim edin.
MSI GP72MVR 7RFX
GTX1060 6GB
16 GB RAM
I7700 HQ
Dragon Center'de turbo modunda ve oyun yuksek performansli. Nvidia ekran karti ile calistirilmistir. Driver (Intel Assistanla guncelliyorum ve ekran kartini GeForce Experience ile guncelliyorum.) ve Windows updatelerin hepsi yapilmistir ve bilgisayar prizde kullanilmakta. @Recep Baltaş@Ali Güngör Lutfen yardim ediniz.
Yeşil olan RAM sistem RAM'i değil VRAM yani ekran kartı RAM'idir. Zaten yeşil alana adlığı için belli oluyor. MSI Afterburner'da sizin seçtiğiniz ayar bu;
Açıklamayı okuduğunuzda da anlayacaksınız ki bu ekran kartının RAM'ini gösteren ayar.
Sistem RAM'inin kullanımını görmek için bu ayarı açın.
Yeşil olan RAM sistem RAM'i değil VRAM yani ekran kartı RAM'idir. Zaten yeşil alana adlığı için belli oluyor. MSI Afterburner'da sizin seçtiğiniz ayar bu; Eki Görüntüle 336257
Açıklamayı okuduğunuzda da anlayacaksınız ki bu ekran kartının RAM'ini gösteren ayar.
Çok benzer sistemler kullanıyoruz. Genel ayarlar yerine tek tek değiştirmek daha iyi sonuç veriyor. Kendi kullandığım ayarlarla 70-110 arası FPS alıyorum. Ayarları görsel olarak bırakıyorum.