MSI GP73 Leopard laptop hiçbir şey yapmadan donuyor

Nossissuzi

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
MSI GP73 Leopard laptopu 2. el olarak aldım. Aldığımda tüm testleri yaptım fakat bazen PC hiçbir şey yapmadan bile donuyor ve sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıp açıyorum. Ne yapmam lazım bilgili biri yardımcı olabilir mi?

Bilgisayarım bazen oyunda bazen de boştayken kilitleniyor ve hiç şey çalışmıyor. Bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bazen dahili hoparlörden "drrrrrrrr" sesi geliyor bazense ses gelmeden kilitleniyor öyle kalıyor.

Bilgisayarın tüm testlerini yaptım Memtest86 da dahil olmak üzere. Hiçbir sorun gözükmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yardımcı olabilecek bilgili biri var mıdır ? (pc nin pilini söküp statik elektriği boşaltınca çok çok seyrek oluyor ama eğer statik elektriği boşatmazsam daha sık tekrar ediyor.)

MSI GP73 LEOPARD 8ND

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım bazen oyunda bazen de boştayken kilitleniyor ve hiç şey çalışmıyor. Bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bazen dahili hoparlörden "drrrrrrrr" sesi geliyor bazense ses gelmeden kilitleniyor öyle kalıyor.

Bilgisayarın tüm testlerini yaptım Memtest86 da dahil olmak üzere. Hiçbir sorun gözükmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yardımcı olabilecek bilgili biri var mıdır ? (pc nin pilini söküp statik elektriği boşaltınca çok çok seyrek oluyor ama eğer statik elektriği boşatmazsam daha sık tekrar ediyor.)

MSI GP73 LEOPARD 8ND
Sorun tekrardan mı başladı?

Aslında sonrasında yine oluyordu ben aktarmadım buraya.Ben kasayı açıp pili çıkartıp güç tuşuna basıyordum bu şekilde 1 hafta ortalama idare ediyordu tekrar başa sarıyordu.

Şans eseri bulduğum resimdeki driveri kurdum ve hata almadım şimdiye kadar (Pili Sökmedim hiç)
Nvm SSD ler tak kullan mantığıyla çalışmıyor muydu? Bilgili olan biri cevaplayabilir mi acaba ?
rrrr.png

Bugün tekrar başladı ve bu driver da yalan oldu. Yine çaresizim.

Konuyu tekrar hortlatıyorum.Yeni Nvme SSD aldım sorun hala devam ediyor.Yardımcı olabilecek deneyimli kişi var mıdır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı