MSI GP76 laptopun ederi nedir?

Bozturkk

Hectopat
Merhaba, cihazımı maalesef satmak zorundayım. Neredeyse 2 haftadır ilanda ama teklif dahi yok. 70 binden ilana koymuştum.

MSI GP76 marka model.

İşlemci: i9-12900H

Ekran kartı: NVIDIA 3080 Ti.

2TB SSD.

RAM: 64 GB.

Ekran: 17.3" 360Hz.

Son düzenleme:
Hocam o fiyata çok zor satarsınız. Panel FHD galiba?
4080'li laptop satılıyor o fiyata. Tavsiyem satmanız en son karar olsun. Muadil almak isteseniz RAM SSD ile 80-90 k şu anda. Hele bir de panel 2K ise fiyat otomatik katlanıyor. (ülkemizde ekstra ) garanti - kozmetik durum vs satma şansınız 55-60 olabilir belki. 1700-1800€ hala bulunabilir. Benim tahmini değerim(sarı sitede Vector bile 3080 Ti 12700H versiyonu 3-5 ay garantili 45k var)

Evet FHD hocam. Valla satmak gram içimden gelmiyor zaten ama biraz nakite ihtiyacım var malum şartlar. Garanti yok evet o biraz handikap, haricinde cihazım çok temiz. 40bin verdi sadece bir kişi ama o fiyata da vermek istemiyorum. Kararsızım bilemiyorum velhasıl.

40 bin siz zarar edersiniz zaten. Yani benim de satmanıza içim el vermeyiyor ne yazık ki. En kötü 55 alınabilirliği olduğunu düşünüyorum. Bir ihtimal en son seçenek 50. kart 165W değil mi?

@745396'nin önermesi üzerine konuya yazıyorum şu an bir laptop arayışındayım. Bütçem normalde 43000 TL, şu an maksimum çıkabileceğim rakam 46000 TL. Laptopu öncelikle görmek isterim bu yüzden problem olmayacaksa nerede yaşadığınızı söyler misiniz? Konumum şuan Aydın Söke.

Öncelikle öneri dikkate alıp geldiğiniz için teşekkür ederim. Ürün temiz kullanılmış. Deforme, fiziksel ve donanımsal vs sorun yoksa kesinlikle siz anlaşabilirsiniz. Satıcı malını açıkça göstermeli ve varsa ayıplarını söylemeli. Şahsen hala 70k imkansız fiyat diyorum. Ben Türkiye'de yaşamıyorum ama piyasa hakkında bilgim var. 65k ya sıfır MSI Vector 4080 model var. Elbette 1TB ve 16 GB. Daha küçük ve kötü ekran. Ve yine 4080 biraz daha iyi 12 GB VRAM olmasına karşı. Buna rağmen ikinizin ortak bir nokta da anlaşması beni mutlu eder. Alıcı arkadaş boş yere yarı kalite ve özellikteki katana ya da başka modele para vermez ve + - miktara donanımsal olarak kaliteli ürünü 2.el dahi olsa temin edebilir.
@Bozturkk hocam. Ürünü ne zaman nereden aldınız? Bakım durumu. Daha önce sıkıntı yaşadınız mı? Servis yüzü gördünüz mü? Vector modelin tam seri no vs paylaşırsanız çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…