Çözüldü MSI GP76 Leo Laptop Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Burak2394

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bir hafta önce MSI GP76 Leopard 10UE laptop satın aldım. Aldıktan sonra üçüncü gün mavi ekran hatası aldım. Masaüstü açıkken işlem yapmıyorken aldım bu hatayı. Bilgisayar konularında çok cahilim ama elimden geldiği kadarıyla sizlere bilgi verebilecek kadar görsel paylaşacağım. Bildiğim ve yapabildiğim tüm güncelleştirmeleri yaptım ve Memtest86 ile kontrol yaptım ve bir sorun gözükmedi. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Dump dosya bağlantım: MEMORY.zip

Sistem Bilgilerim: MSI GP76 Leopard 10UE
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7 10870
RAM: 32 GB (2x16) 3200MHz Samsung
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060

Dosya Ekleri

• mavi ekran.jpg
    174,3 KB · Görüntüleme: 79
  • İntel.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 73
  • windows.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • nvidia.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 57
  • memtest1.jpg
    154,4 KB · Görüntüleme: 60
  • memtest2.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ağ ve ses sürücüm güncel. OC yapmadım sadece oyunlardaki performansı izlemek amacıyla kullanıyorum programı (FPS, ısı).
Eğer yanlışlıkla bile yapmışsam programın ortasındaki reset tuşu ile sıfırlamam yeterli olur mu? Sıfırlayıp Corsair programı ile birlikte kaldıracağım. Corsair kullaklık kullanıyorum, onun için yüklü o program, o da güncel durumdaydı. Sürekli bir işlem yaparken aldığım bir hata değil. Bir kere aldığım hata bir haftalık kullanımda, o nedenle söylediğiniz programları kaldırıp hata alıp almayacağımı görürüm sanırım birkaç gün içerisinde.

Şimdi aklıma geldi, bu ayarların böyle olmasımı gerekiyor?
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce açtığım mavi ekran alma sorununu bir sürü yol deneyerek düzeltmeye çalışmıştım ve en son olarak DDU ile güvenli modla bilgisayarı başlatıp PC içinde hazır gelen tüm NVIDIA sürücülerini kaldırıp kendim temiz kurulum seçeneği ile tekrar yükledim ve 3 aydır mavi ekran almıyorum.

Konu çözülmüştür kapatılabilir.
Ağ sürücünüzü, ses sürücünüzü güncelleyin.
Ekran kartı kaynaklı hata alınmış. Sürücünüz güncel gördüm fotoğraflarda.
Ekran kartına MSI Afterburner ile OC yaptınız mı? Yaptıysanız geri alın ve MSI Afterburner kaldırın.
Corsair Gaming yazılımını kaldırın, kaldıramam derseniz güncellemesini yapın.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ağ ve ses sürücüm güncel. OC yapmadım sadece oyunlardaki performansı izlemek amacıyla kullanıyorum programı (FPS, ısı).
Eğer yanlışlıkla bile yapmışsam programın ortasındaki reset tuşu ile sıfırlamam yeterli olur mu? Sıfırlayıp Corsair programı ile birlikte kaldıracağım. Corsair kullaklık kullanıyorum, onun için yüklü o program, o da güncel durumdaydı. Sürekli bir işlem yaparken aldığım bir hata değil. Bir kere aldığım hata bir haftalık kullanımda, o nedenle söylediğiniz programları kaldırıp hata alıp almayacağımı görürüm sanırım birkaç gün içerisinde.

Şimdi aklıma geldi, bu ayarların böyle olmasımı gerekiyor?
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce açtığım mavi ekran alma sorununu bir sürü yol deneyerek düzeltmeye çalışmıştım ve en son olarak DDU ile güvenli modla bilgisayarı başlatıp PC içinde hazır gelen tüm NVIDIA sürücülerini kaldırıp kendim temiz kurulum seçeneği ile tekrar yükledim ve 3 aydır mavi ekran almıyorum.

Konu çözülmüştür kapatılabilir.

Dosya Ekleri

• Corsair.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 56
  • nvidia denetim m.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 46
  • nvidia denetim m2.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…