Ağ sürücünüzü, ses sürücünüzü güncelleyin.
Ekran kartı kaynaklı hata alınmış. Sürücünüz güncel gördüm fotoğraflarda.
Ekran kartına MSI Afterburner ile OC yaptınız mı? Yaptıysanız geri alın ve MSI Afterburner kaldırın.
Corsair Gaming yazılımını kaldırın, kaldıramam derseniz güncellemesini yapın.
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ağ ve ses sürücüm güncel. OC yapmadım sadece oyunlardaki performansı izlemek amacıyla kullanıyorum programı (FPS, ısı).
Eğer yanlışlıkla bile yapmışsam programın ortasındaki reset tuşu ile sıfırlamam yeterli olur mu? Sıfırlayıp Corsair programı ile birlikte kaldıracağım. Corsair kullaklık kullanıyorum, onun için yüklü o program, o da güncel durumdaydı. Sürekli bir işlem yaparken aldığım bir hata değil. Bir kere aldığım hata bir haftalık kullanımda, o nedenle söylediğiniz programları kaldırıp hata alıp almayacağımı görürüm sanırım birkaç gün içerisinde.
Ağ sürücünüzü, ses sürücünüzü güncelleyin.
Ekran kartı kaynaklı hata alınmış. Sürücünüz güncel gördüm fotoğraflarda.
Ekran kartına MSI Afterburner ile OC yaptınız mı? Yaptıysanız geri alın ve MSI Afterburner kaldırın.
Corsair Gaming yazılımını kaldırın, kaldıramam derseniz güncellemesini yapın.
Şimdi aklıma geldi, bu ayarların böyle olmasımı gerekiyor?
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce açtığım mavi ekran alma sorununu bir sürü yol deneyerek düzeltmeye çalışmıştım ve
en son olarak DDU ile güvenli modla bilgisayarı başlatıp PC içinde hazır gelen tüm NVIDIA sürücülerini kaldırıp kendim temiz kurulum seçeneği ile tekrar yükledim ve 3 aydır mavi ekran almıyorum.
Konu çözülmüştür kapatılabilir.