Valla ben amazon.com.tr 'den satın aldım, en ucuz o veriyordu alırken. Şimdi fiyatlar uçtu, şu fiyatlarla almak bence mantıklı değil, az sabredilebilir. Makinada herhangi bir sorun yok çok şükür. Saat gibi Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Tam istediğim gibi bir makina kendisi, tek eksiklik type-c portunun olmaması. Komik olmuş cidden MSI. Detaylı inceleme videosu yayımlayacağım yakında. Son kullanıcı deneyimi olarak sadece kutu açılımı ve özellikleri söyleyerek bitirmek yerine 1 aylık deneyimimi anlatacağım. Özetle çok memnunum makinadan.
MSI GP76 Leopard 11UG-205XTR i7-11800H 16 GB 1TB SSD RTX3070 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Buradan sürekli fiyat takibi yapın, 22,500 civarında gördüğünüzde alırsınız. 22 olur 23 olur, alın. Çok saçma bir fiyat politikası var ülkemizde maalesef. Neye göre ayarlıyorlar anlamadım ki, döviz kuru o kadar oynaklık göstermiyor. Sayfanın altında zaman içerisindeki fiyatları gösteren tablo var, ne demek istediğimi anlarsınız.