cpt111 Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #11 1.Oyuncu dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım. Ne gibi testler yapmalıyım? Hatta kutusunu yeni açacağım video eşliğinde. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı hangi siteden aldınız ? Ben de satın almayı düşünüyorum 1.Oyuncu dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım. Ne gibi testler yapmalıyım? Hatta kutusunu yeni açacağım video eşliğinde. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı nereden aldınız ? Son düzenleme: 30 Ekim 2021
1.Oyuncu dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım. Ne gibi testler yapmalıyım? Hatta kutusunu yeni açacağım video eşliğinde. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı hangi siteden aldınız ? Ben de satın almayı düşünüyorum 1.Oyuncu dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım. Ne gibi testler yapmalıyım? Hatta kutusunu yeni açacağım video eşliğinde. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı nereden aldınız ?
1 1.Oyuncu Centipat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #12 cpt111 dedi: Hocam bilgisayarı hangi siteden aldınız ? Ben de satın almayı düşünüyorum Bilgisayarı nereden aldınız ? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan 21.5'a almıştım 11 eylül olması lazım. İndirim çok kısa sürmüştü.
cpt111 dedi: Hocam bilgisayarı hangi siteden aldınız ? Ben de satın almayı düşünüyorum Bilgisayarı nereden aldınız ? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan 21.5'a almıştım 11 eylül olması lazım. İndirim çok kısa sürmüştü.