Çözüldü MSI GS43VR 7RE High Sierra Sonrası Sürücüleri Yüklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xZKy

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar @claus sistemi sorunsuz kurdum. Gerekli driverler ile patchleri yapmak için Multibeast 10.3 versiyonunu kurmaya çalıştığımda ''The installation has faild'' hatası alıyorum. Sanırım safe modda EFI partitiona ulaşamadığından kaynaklanmakta. Bunu nasıl düzeltebilirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Laptop MSI GS43VR 7RE
Core i7 7700 HQ
16 GB DDR 4 2400 MHZ
512 GB Samsung PM 961 SSD
Intel HD 630
Realtek ALC 889 ses
Killer 1535 wireless (Amerikadan DW1830 Modül gelecek)
Killer E2500 Ethernet
MultiBeast 10.3 ile kurmaya çalıştıklarım.
ALC 889
AtherosE2200 Ethernet
NullCPU Powermanagement

Evet maalesef 10.2.0 versiyonunu da denedim ve gene aynı hatayı alıyorum. Log dosyasına bir göz atayım dedim /systems/library/Log/Multibeast.log dosyası mevcut değil.

İlgine teşekkürler.
Sanırım bu kext'leri Clover configrator ile yükleyeceğim. Daha önce hiç yapmadım inşallah başarabilirim. Bu arada sesi Windows device managerdan bakıp anladığım kadarıyla Alc 899 imiş.
VodooHDA.kext 2.9 versiyonu ile dahili hoparlör ve mikrofon çalıştı. Kulaklık çıkışından ses yok.

Ethernette tamam.
Şuan görünürde tek şu problem kaldı;
Malum High Sierrayı kurmak için Harici Nvidia Gtx 1060 ekran kartını devre dışı bırakmıştınız. Kart devre dışı olduğunda power tuşundaki led koyu kırmızı yanıyor. Buraya kadar bir problem zaten olması gereken de bu.
Power tuşu kırmızı yanarken usb portlarına usb bellek taktığımda tanıyor. Fakat harici 2.5 inch harici HDD taktığımda enerji gelmesine rağmen mount etmiyor. Ekran 10-15 dakika sonra uykumoduna geçip kapandıktan sonra tekrar açınca bu kırmızı lamba turuncu oluyor ve bu lamba turuncu iken harici USB 2.5 harddiskleri mount edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…