MSI GS43VR 7RE İade Edilmeli midir?

Bulut Uzer

Kilopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Senior Full Stack Developer
MS GS43VR sahibiyim ve 5. ay doldu yanılmıyorsam. İlk aldığımda gayet güzeldi hala güzel fakat yavaş yavaş sorunlar baş göstermeye başladı. İlk olarak touch pad daha ikinci ayda 2 yıl kullanılmış gibi rengi soldu. Ve bu az bir solma değil, ciddi bir solukluk. GE70 dizüstü bilgisayarım durmakta onda bile olmadı. 2. olarak laptop geldiğinden beri Harddiskim fazlası ile ses çıkarıyordu ve sorun vereceğinden emindim. Steam güncellemesinde de olan oldu, bad sector verdi ve değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi de hem sol hem de sağ soğutuculara kulağımı klavye ve arka taraftan yaklaştırdığımda bir cızırtı gelmekte. Yük altında, pilde çalışırken ve yük altında değilken sesler sürekli devam etmekte.

Dizüstü bilgisayarımdan fazlası ile memnunum fakat bu sorunlar çok can sıkmaya başladı. Benim sorum ise Harddiskimi kendim değiştirmek zorundaydım çünkü hali hazırda yetiştirmem gereken bir çok projem vardı. Sticker delindi ve kasayı açıp yeni Harddiskimi taktım. Eskisi de hala durmakta ve %16 ömrü mevcut olarak gözükmekte. İade edip aynısı ile değiştirme imkanım var mı? Bu konuda bilgisi olanlar beni yönlendirebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla içi açılan bilgisayarlar garanti kapsamından çıkıyor fakat sorunlarınızı anlaşılabilir ve kibar dille izah ederseniz belki de ürünü gönderirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…