MSI GS43VR 7RE Nasıldır?

Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Bu bilgisayarı almak için çok emek verdim ve böyle sorunlar gördüğümde inanın çok üzüldüm. MSI'a bu konuda mail attım dün gece ekranın bu şekilde olduğunu belirttim ve bir videoda çektim. Alalı 10 gün oldu daha ve daha perşembe gününden beri kullanabiliyorum yani yeni kurdum sayılır bilgisayarı. Korkmam gereken bir konu var mı? Size mevcut videoyu göstermek isterim ne şekilde olduğuyla ilgili.

Bence korkmanız gereken bir durum yok sorun yazılımsal duruyor bir güncelleme ile giderilebileceğini düşünüyorum. Videoyu izlemek isterim nasıl gönderebilirsiniz?

Bence korkmanız gereken bir durum yok sorun yazılımsal duruyor bir güncelleme ile giderilebileceğini düşünüyorum. Videoyu izlemek isterim nasıl gönderebilirsiniz?
Ulaşabileceğim mail adresinizi alabilirim. Ekranın göz kırpması sizinle aynı şekildemi merak ediyorum birde dragon centerın sorununu göstermek isterim.

Sorunu videoya çekip mail attım. Pazartesi cevap yazarlarsa normal veya değil diye ona göre hareket edicem.

GS serisi aşırı ısınıyor hocam zaten yeni iade ettim ben hiç vaktin dolmadan iade et derim ben 14 gün dolunca 1 ay uğraşırsın iade için.

GS serisi aşırı ısınıyor hocam zaten yeni iade ettim ben hiç vaktin dolmadan iade et derim ben 14 gün dolunca 1 ay uğraşırsın iade için.
Hangi ürünü almıştınız, bir de nereden? Son olarak işlemler nasıl gerçekleşti paranızı nasıl aldınız.?

Hangi ürünü almıştınız, bir de nereden? Son olarak işlemler nasıl gerçekleşti paranızı nasıl aldınız.?

Vatan Bilgisayar internetten GS73VR 7RF aldım. 2 ay sonra touchpad yazılımsal olarak formattan sonra çalışmadı ve bilgisayar 97 dereceyi görüyordu boşta 70 çalışıyordu. Yolladım garantiye 2. Günde değişim kararı çıktı yurt dışından onaylandı vatan bilgisayara iletildi.İşlemler bu şekilde yalnız para size yatana kadar 45-50 gün geçiyor bilginize..

14 günü geçirememeye bakın derim ben servisle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Anladım. Şuan ne kullanmaya karar verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…