MSI GS60 2PC Ghost Kepler 860M alınır mı?

lMetatronl

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar.

MSI GS60 2PC Ghost almak istiyorum incelemesini izledikten sonra daha da hayran oldum bunu istememın en büyük sebebi inceliği, magnezyum oluşu ve tasarımı fakat en kötü yanı kepler kullanması. Maxwell kartlar varken bu bilgisayarı almak mantıklı mı? Çok daha az para verip GE serisi gtx 850m maxwell dizüstü alınabiliyor bu sebepten dolayı acaba pişman olur muyum diye arada kaldım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Oyunları ultrada oynayayım, oyun delisiyim 120fps'den aşağı olmaz gibi isteklerim yok 3-4 sene sorun çıkarmadan orta seviyede idare etsin yeterli.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Ürün linki:
MSI GS60 Ghost 2PC-461TR Core i7-4710HQ 8GB 128GB SSD+1TB GTX860M 15.6" Full HD Win 8.1 (hediyeli) | sanalmarketim

Son düzenleyen: Moderatör:
En büyük özellikleri : MSI olması ve çift fan özelliği müthiş. Kullanımına göre 3-4 sene rahat götürür.

SSD'siz ve Freedos versiyonunu bulabilirsin onu al.

GS6'ın tasarımı ince olmasına rağmen, çift fan + çift soğutuculu sisteme sahip. Kasasının malzeme kalitesi çok iyi ve özellikle Stellseries klavyesi muhteşem.

Ekran kartı olarak GTX860M alman, uzun vadede daha mantıklı olur.

Gtx860m 2 gb versiyonu maxwell diye biliyorum.4gb olan kepler. Acer v17 nitro black edition var bende şuan. 2gb gtx860m var içinde çift fan var ısınıyor ama cayir cayirda yanmiyor normal isilar 60 filan takiliyor 56-60 arasi.

Monster düşünmüyorum, performans hastası değilim. İlginize teşekkür ederim, sadece kepler gtx860m almak mantıklı mi kararsız kaldım.

GTX850M her ne kadar daha ucuz olsa da, GTX860M'in genel performansı %10-15 civarı daha fazla. MSI GS60 Ghost iyi bir seçim. Tasarımı ve malzeme kalitesi Asus ve Monster'a göre çok daha iyi.

GTX850M her ne kadar daha ucuz olsa da, GTX860M'in genel performansı %10-15 civarı daha fazla. MSI GS60 Ghost iyi bir seçim. Tasarımı ve malzeme kalitesi Asus ve Monster'a göre çok daha iyi.
ASUS ta öle gömülecek notebooklara sahip değil. Monstera tamanda ASUS kaliteli kasalari var. Asus g550jk yi incele ama donanimi değil tasarima bak

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı