Msi gs60 2pl 072tr mi ? Lenovo y5070 mi ?

2 sene sonra çöp olur lenovo..
bu arada msi gs60 2pl-072tr aldım,ve iyi ki almışım dedim..
farkını söyliyim sana lenovo ile msi'ın lenovoda gtx860m var msi'da gtx850m var bu fark beni fazla rahatsız etmedi açıkcası 870 olsa biraz durur düşünürdüm ama..
ram 8 gb msi'da lenovo'da 16 gb zaten şuan 8 gb'lık ram fazlasıyla yeter..
msi'ın vermiş olduğu programları söylemiyorum bile,ayrıca bilgisayarın tasarımıda lenovo ile kıyaslanmayacak kadar iyi.
128 gb msata ssd ve 7200 rpm'lik 1tb'lık hdd var..

Bu arada msi kullanıyorum diye övdüğümü falan zannetme sakın,ben çok ayrıntısını bilmem sadece bu bilgisayar beni çok memnun etti verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum.

Hocam ekran canını hiç sıkmasın mat ekranın ne kadar iyi olduğunu kullanırken farkedeceksin zaten
Bu arada malesef ısınma sorunu var,ağır oyunlar oynadığında belirgin bir şekilde ısınma olduğu farkediliyor,ama klavyede touch pad etrafında her hangi bir ısınma söz konusu değil..
Bunun önünede güzel bir soğutucu alarak geçebilirsin,ben şuan iyi bir soğutucu arıyorum eğer önerin varsa bekliyorum soğutucu için..

Ayni butceye msi ge62 onerebilirim gpu onemliyse 4011lira ebrarda.

Msi aldım arkadaşlar..
Lenovonun malzemesi çok kalitesiz geldi..
Sistem özellikleri olarak lenovo daha iyiydi ama içime sinmedi..

Arkadaşım bende aynı ürünü almayı düşünüyorum aklıma takılan bir nokta var..Bildiğim kadarıyla 128 SSD ve 8gb rame sahip makina bunları upgrade edebiliyormuyuz bilgin varmı??

Arkadaşım bende aynı ürünü almayı düşünüyorum aklıma takılan bir nokta var..Bildiğim kadarıyla 128 SSD ve 8gb rame sahip makina bunları upgrade edebiliyormuyuz bilgin varmı??

Upgrade edilebiliyor. Çift ram slotu var istersen 1 tane daha 8 gb ram alıp takabilirsin, max ram kapasitesi 16 gb bu arada. Şunu da söylemeden geçmiyim ssd ve ram upgrade'i yaparken aynı Olmasına dikkat edin diyorlar. Ssd konusuna gelince, msata ssd var, tam emin olmamakla birlikte 2 ya da 3 slot var ssd için. Raid 2 konfigürasyonunda çalıştırılıyor diye biliyorum. Buda 1 gb'a yakın okuma yazma Hızı sağlıyor. Bilgisayar çok kaliteli bu arada 4 aydır kullanıyorum, nazar değmesin hiçbir sorun çıkartmadı. Bilgisayar için başka kafanıza takılan birşey olursa yardımcı olurum.

Teşekkür ederim.. =)

Bilgisayar alıyor farkındaysan oyun konsolu değil. SSD önemli. Lenovo metal kasa demişsin de MSI nin her tarafı magnezyum. Ben gs60 2pl kullanıyorum. Sonuna kadar memnunum.

Ssd se
Bilgisayar alıyor farkındaysan oyun konsolu değil. SSD önemli. Lenovo metal kasa demişsin de MSI nin her tarafı magnezyum. Ben gs60 2pl kullanıyorum. Sonuna kadar memnunum.
Ssd senin için hayati derecede önemliyse bilimem. 10 sn zaman kazanmak için o kadar fark verilmez. Msi nin titanyum olmasıda önemli değil sonuçta laptop kullanım ömrü 4 sene.

ben de msi GS60-2PL-072TR almak istiyorum da herhangi bir oyunda kasma, takılma veya fps drop yaşadınız mı ? Özellikle gta 5 .

Vatanda pazarlık payı mı varmış? Çok ilginç çarşıda dükkan mı bu kardeşim. D

Bu arada pazarlıkla ilgili bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…