TalhaMSI Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 281 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2016 #1 (Bilgisayarım Windows 10 ancak sitede belirtilenlerin çoğu w8. Eksik olanları yükledikten sonra kendilerini güncelleyecetir.) Bilgisayarımı sıfırladım. Önceden yüklü gelen bazı yazılımlar silindi. Hepsine ihtiyacım var mı bilmiyorum? Yüklü sürücüleri aşağıda resimle paylaştım. Bilgisayarım için sunulan sürücülerin linki: Support For GS60 2PL Ghost | MSI Global | Notebook - The best gaming notebook provider 64 Şimdi bunlardan hangileri gerekli, hangilerini kurmalıyım? Yine yazılımların linki Support For GS60 2PL Ghost | MSI Global | Notebook - The best gaming notebook provider 64 Hangilerini kurmam gerekir, hangileri teferruat merak ediyorum. @Recep Baltaş
(Bilgisayarım Windows 10 ancak sitede belirtilenlerin çoğu w8. Eksik olanları yükledikten sonra kendilerini güncelleyecetir.) Bilgisayarımı sıfırladım. Önceden yüklü gelen bazı yazılımlar silindi. Hepsine ihtiyacım var mı bilmiyorum? Yüklü sürücüleri aşağıda resimle paylaştım. Bilgisayarım için sunulan sürücülerin linki: Support For GS60 2PL Ghost | MSI Global | Notebook - The best gaming notebook provider 64 Şimdi bunlardan hangileri gerekli, hangilerini kurmalıyım? Yine yazılımların linki Support For GS60 2PL Ghost | MSI Global | Notebook - The best gaming notebook provider 64 Hangilerini kurmam gerekir, hangileri teferruat merak ediyorum. @Recep Baltaş
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 2 Nisan 2016 #2 Windows 10 otomatik kurup günceller. Siz herhangi bir sürücüyü kaldırmayın.