MSI GS60 2PL ile sorun yaşayan var mı?

TalhaMSI

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
MSI 60 2PL bilgisayarım var. 2 ay önce almıştım. Açılışta beyaz ekran verip donuyordu. Değişim yapıp yine aynısından aldım. Bunda da sağ hoparlör birkaç saatten sonra bozuk ses vermeye başladı. Servise verdim sorun yok diye gönderdiler. Bu arada MSI servisi Servicepoint son derece kalitesiz ve saygısız. Soran olursa yaşadığım sıkıntıları anlatırım. Ürünü geri aldığımda sesi düzgündü bir gün sonra tekrar aynı sorun. Bu cumartesi tekrar servise verdim.
MSI GS 60 sahiplerine soruyorum: Sizler bu bilgisayarda sorunlarla karşılaştınız mı, yoksa sadece bana mı denk geldi? Sizler de bu bilgisayarı sorunlu buluyorsanız değişim yaparlarsa başka bir bilgisayar almayı düşüneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür saygısızlık acaba? Bende bi kaç kere aradım. Sakız çiğneyen kadınlar gibi değişik bir efendim diyorlar. Bana çok iyi bir servis gibi gelmedi zaten. MSI anakartım ve ekran kartım var. Şuanlık memnunum ama korkmuyorum değil. :)

Ne tür saygısızlık acaba? Bende bi kaç kere aradım. Sakız çiğneyen kadınlar gibi değişik bir efendim diyorlar. Bana çok iyi bir servis gibi gelmedi zaten. MSI anakartım ve ekran kartım var. Şuanlık memnunum ama korkmuyorum değil. :)
Dediğiniz gibi sakız mı çigniyorlar, bilmediğimiz başka bir şey mi yapıyorlar belli değil. İsmimi söylüyorum anlamıyor, tekrar tekrar söyüyorum adınızı kodlar mısınız diyor. Halbuki en az 5 kere daha önce aramış konuşmıştum. Bir insanın ismine değer verilir. Adres tarifi değil isimlerimiz. Bir de servise bilgisayarımı aldığım gibi kutusunda verdim. Geri geldiğinde fare kırık çıktı. 2 gün önce hepsini tekrar gönderdim. Servis işi 1 ay sürdü. Yerine şartnamedeki geçici kullanım için ürünü vermediler. Daha neler neler...
Sonuçta tüketici hakları denen bir şey var. Bilgisayarım er geç değişecektir. Ama yerine aynı ürünü alsam sorunlarla karşılaşır mıyım? Gs60 la ilgili sorun yaşayan çok mu? Dediğim gibi sorun yaşayan tek ben miyim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı