MSI GS60 2QE Ghost Pro İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Ali abicim kolay gelsin. İnceleme için ikinize de teşekkürler. Acaba ürünün Türkiye çıkış tarihi hakkında bir bilgiye sahip misiniz?

Rica ederiz, daha yeni geliyorlar net bir tarih alamadım malesef. Ya haber gireriz ya da Sosyal kurtları yeni çıkan ürünleri avlayıp "Falanca şuraya geldi" diye konu açıyorlar zaten sağolsunlar Gözünüz mağazalarda olsun. Sanalmarketim'de görüyorum MSI'ları öncelikle.

@Ali Güngör cihazın menteşeleri çok zayıf gibi geldi bana ama sanki kırılacakmış gibi çok ince yapmışlar.Yakından pek inceleme fırsatım da olmadı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ultrabook'ların hepsi çok ince oluyor, ASUS'un da Zenbook'larını incelemiştik hatırlarsanız. Her iki ürün ailesinde de menteşeleri eski alışkanlıktan iyice kontrol ettik. Özetle cihazın kendisini gömecek kadar sağlamlar

Gs70 daha saglam gıbı geldı de ondan sordum bende ıkısı arasında kaldım sırf TN panel dıye Gs70 almak ıstemıyorum ondan bu modeli arastırıyorum.

17 İnç olan modelde ekran da daha ağır, menteşe de daha kalın. Ağırlığa oranlı olması gerekiyor daha sağlam gelmesi doğaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…