Arkadaşlar elimde MSI GS60 marka ve modelli bilgisayar bulunmakta. Geçtiğimiz günlerden internet ağlarını görmüyor ve bilgisayardan ses cıkmıyordu. Servis Format atmamı önerdi ve format attım. 1 ay givarında süre geçti ve sorun gene oldu fakat bu sefer bilgisayardan ses çıkıyor. Ethernetten internet geliyor fakat WİFİ çalışmıyor.
Ben de Windows 8'e ilk geçtiğim zamanlar bu sorunu yaşamıştım. Sana tavsiyem bilgisayarı açtıktan sonra Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları bu yolu izle sonra WİFİ'yi devre dışı bırak de sonra tekrardan etkinleştir. Ben sorunumu böyle çözmüştüm umarım sana da yardımcı olmuşumdur.
MSI Bilgisayarlarda SCM (System Control Manager) adlı bir uygulama var. Çalıştırıp oradan wi-fi yi açabilirsin. Genelde kamera bağlayın sorunu olduğu zaman oradan açınca açılıyordu. Buna bağlı olabilir. Eğer sürücülerin tanıtılımışsa tabi ki.
MSI Bilgisayarlarda SCM (System Control Manager) adlı bir uygulama var. Çalıştırıp oradan wi-fi yi açabilirsin. Genelde kamera bağlayın sorunu olduğu zaman oradan açınca açılıyordu. Buna bağlı olabilir. Eğer sürücülerin tanıtılımışsa tabi ki.