Msi GS60 FPS 0'a düşüyor

murti078

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar League of Legends oynarken nerdeyse 5dk'da bir normalde 180FPS alırken pat FPS sıfırlanıyor. 1 saniye falan ne olduğunu göremiyorum bile. Oyunda ekran kartım GTX860m aslında bu sorun sadece bu oyuna özel değil. Mesela film izlerken de aynı sıkıntı var. Sürekli takılmalar oluyor bu aralar. Çok sıkıyor canımı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkürler cevaplarınız için. Dün tüm sisten güncellemelerini yaptım tek tek (Bios, firmware, sürücü) ancak laptop alalı 3 4 ay oldu fan ve macun yenileme yapmam gerek yok herhalde sorun hala devam ediyor zaten bu sorun başlar dada vardı. Sorunun nerden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama mesela LOL'de fps sıfırlandığı sırada enter tuşunun altında bi yerden sanki bi fan çalışmaya başlıyor gibi bir ses geliyor anormal bir ses değil bu. Bilgisayardan fazla anlamadığım bu şekilde tarif etmek zorunda kaldım problem nedir sizce garantiye yollamalı mıyım ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı