msi gs60 ghost gibi notebook önerisi

3000 Tl ye anca GE serisinden bir notebook alabilirsin. Buda ya Gtx 765 yada Gtx 850 ekran kartina sahip olur.

Düşünmüyorum demişin ama bence Monster Abra A5 V 1.1 başarılı bi ürün. Ayrıca bayisi sadece senin oturduğun yerde değil Istanbul dısında hicbir yerde yok.

Oyunu HDD'de oynayacaksan hiç oynama bence. Hele ki alacağın bir bilgisayarda Gamer kategorisi altında ise SSD şart. Battlefield 4'ün bir bölümünün yüklenmesi bile HDD'de 15 dakika sürüyor.

Yeni oyunlar hakkında bir bilgin yok. Yeni nesil bir bilgisayara sahip olmadığım için. Ama bu bilgisayarımda oynağım oyunların hiç birinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarımda SSD yok.

Evet hiçbir yerde yok ama insan güvenemiyor görmediği şeyi almaya sadece video ve resimlerden biliyoruz

İnanın aynı ikilemi yaşıyorum bende, berbat bi durum Fakat 3000 Liraya alınacak başka alternatif yok sanırım.

Evet hiçbir yerde yok ama insan güvenemiyor görmediği şeyi almaya sadece video ve resimlerden biliyoruz

Bunca insan alıyor bir sorun yok sen alınca mı sorun olacak ? Hemde aldığın şey kalitesiz bilinmedik bir şey değil. Yani Flash TV'den İXperia X8 almıyorsun.

Guvenecez artık o zaman monster abra a5 v1.1 alicam onerilerinden dolayi herkeze tesekkur ederim zaten yeni gordum 15 gun iade garantisi varms sevmezsem yollarm ayrica watch dogs hediyeymis tekrar Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…