MSI GS60 Ghost mu Asus G550JK-CN545 mi Exper Xcellerator Q5V-G03 mü almalıyım?

Tabikide bu
Exper Xcellerator Q5V-G03 Core i7-4710HQ 16GB 128GB SSD 1TB GTX860M 4GB 15.6" Full HD Win 8.1 | sanalmarketim

Sana bir tavsiye vermek istiyorum.
Laptop alırken ram ve harddiske bakma bence.
Ekran kartıyla işlemci ne kadar iyiyse onu al.
Ram ve harddiski yükseltebilirsin, değiştirebilirsin.
Ama işlemci ve ekran kartını değiştiremezsin.

Bu dediğim modelde GTX 860m ekran kartı var ki diğer 2 sine göre daha güçlü bir kart.
İşlemci olarak 3 bilgisayarda aynı.

MSI GE60 Apache Pro 2PE-495XTR Notebook Model performans olarak tam benim aradığım özelliklere sahip. 3700 TL gibi bir fiyata rastlamıştım ama üşengeçliğimden şuan hangi sitedeydi bakamıyorum...
GTX860M var ve maxwell mimarisi kullanılmış.. 1TB HDD yanına oyunlar ve sistem için 120GB bir SSD koyulmuş.. Ekran boyutu da 15.6 Tasarım açısından sınıfta kaldığı için almadığım bir bilgisayar.. Ama bu özellikleri asusun G550 serisine koymuş olsalardı,şuan o bilgisayardan yazıyor olurdum..

Asus yada MSI derim. MSI teknik servis sıkıntısı var. Ama makine olarak MSI çok iyi. Fakat bir tek makine olarak düşünme. Teknik servisi, malzeme kalitesi, BIOS güncellemesi, donanım özellikleri, tasarımı vs.

Tasarımın ne olduğu hakkında bir fikrin var mı? Tasarım, sadece dış görünüş demek değildir. (Tabi bu bile önemli bana göre) Kasanın soğutması bile tasarımdır. Komponentlerin yerleri tasarımdır. Malzeme seçimi tasarımdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı