MSI GS60 Ghost SuperR 2PC-078TR

En ucuz burada var:
MSI GS60 Ghost SuperR 2PC-078TR Intel Core i7 4700HQ 2.4GHz Fiyatı
Not: SüperR yazıyor. Bu yüzden alttaki inceleme videosu ile aynı model olmayabilir.

Isınma sorunu hissedersen eğer altına bir adet laptop soğutucu öneririm.
Not: Fazla ısınma olacağını düşünmüyorum. Ama 3-4 sene sonra olabilir. Ne de olsa ultrabook.

Son düzenleme:
Merhaba,
Msi GS60 GHOST PRO ve Msi GS70 STEALTH PRO modellerini uzun zamandır inceliyorum ama ikisinin de teknik özelliklerinin aynı olmasına karşı benchmark testlerinin sonuçları ve aynı oyunlardaki fps değerlerinin oldukça farklı olduğunu keşfettim. Bu farklılıklar neden kaynaklanıyor bilen var mı?

2 haftadır bu ürünü araştırıyorum Recep ve Ali bey sayesinde bilgisayarın her parçası hakkında bilgi sahibi oldum.
Benim sorum bu ürün için HIZLIAL Müşteri hizmetlerini aradığımda bilgisayarın yanında gelen hediyeleri sordum;sadece Sırt çantası var dendi.İnceleme videosunda Ali bey mouse ve kılıf var demişti.Bu konuda editörlerden yardım istiyorum.
Ve son bir ricam bu ürünü nerden almalıyım ? Bu ürün için bizi bilgilendiren Ali ve Recep beye teşekkür ederim..

Buna bu parayı vermek günahtır israftır. Bu fiyata Monster alın daha iyi işlemci çok daha iyi ekran kartı alırsınız. Hepside aynı ürünü kullanıyor sırf logoya 1000 2000 tl fazla vermek gereksiz.

Kılıf ve mouse cıkıyor orjınal kutusundan. Cantayıda ayrıyetten gonderıyorlar kutunun ıcınde olmadıgı ıcın. Kutuyu acmadıkları ıcın içeriği bılmıyorlardır belkı ondan oyle soylemıslerdır.

Ghost ların ortak özelliği sürücü olmaması hafif olmaları olarak biliyorum bir arkadaşım bendeki ge40 ı çok beğendiğini söylemişti sürücüsüz ve hafif olması hoşuna gitmiş fiyat olarak 3000lira maksimum dediği için bunu tavsiye edemedim bazılarında ssd yok malesef 3500 lira üstü görebildim başkada bulamadım en uygunu sanalmarketimde var win8,1 hediyesi çanta ve fareden söz edilmiyor (resmi var) işletim sistemi hediye ama bir konuyu merak ediyorum; ssd yok görülüyor ssd takılacak yuva varmı. (referans için : MSI GS60 Ghost 2PL-049TR Core i7-4710HQ 8GB 1TB GTX850M 15.6" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim )

Mouse, kılıf ve çanta veriyor. Ssd takılacak yer var ama gs70 gibi arkayı hemen açınca ulaşılmıyor o yüzden baya zor takılması bende sırf onun için fabrika çıkışlı ssd li aldım orjinalliği bozmak istemedim.

461TR modelinimi tercih ettiniz acaba ben onu beğenmiştim ama arkadaşta 4000 tl üzeri alacak bütçe olmadığı için öneremedim gönül isterki dual ssd olsun raidli olsun
oldukça iyi bir seçim yaptığınıza eminim güle güle kullanın.

Tesekkurler. Benımkı Gs60 2qe sıtesınden ozellıklerıne bakabılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…