MSI GS60 Sınırlı Ethernet ve Wifi Çalışmıyor

TejoOs

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün MSI GS60 marka ve modelli bilgisayarımı açtığımda Wifi'nin çalışmadığını fark ettim. Yani WİFİ açma kapama tuşu yok, ağ bağlanma yeri yok. Ben de bunun üzerine ethernet kablosu taktım onda da "Sınırlı Erişim" diyor ve internetin olmadığı belirtiyor fakat internet çok yavaşta olsa geliyor.

İşletim Sistemim: Windows 8

Ethernet Kablosu Takılı İken:

Ethernet Kablosu Takılı Değil İken:

Yani WIFI ile ilgili hiç bir şey bulunmamakta.
Lütfen yardım edin.

Edit: Artık bilgisayardan ses de çıkmıyor. Ses Sorunu:

Sürekli troubleshoot error diyor. Ses probleminde de internet probleminde de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var kardeşim. Laptoptan ses çıkmıyor ama hoparlör ve kulaklık takınca onlardan ses geliyor ve arada bir internet sınırlı oluyor, wifi toptan gitti. Hiç telefondan felan da gözükmüyor.

Ses sorunu kulaklıkla da çözülmüyor. Ses direk bilgisayardan çıkmıyor. Kulaklık takılıyorum yine olmuyor. Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı.

Çözümünü bilen arkadaşlar yok mu ? Lütfen yardım edin .

Arkadaşlar hata burdan kaynaklanıyo olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayırdır alacaktım korktum şimdi herkeste mı aynı sorun? BIOS güncellemelerini yaptınız mı ?

Yok, bu arkadaşlar acemi oluyorlar.
  • Cihazı 8.1'e güncelleyin. 8.1 ise bütün güncelleştirmeleri yapın.
  • Radi Swtich Sürücüsünü MSI sitesinden indirip kurun.
  • Kablosuz ağ da Fn+ Fx tuşu ile devreye girer. Klavyeye bi göz gezdirirseniz bulursunuz.
  • Ethernet de sorunsuz çalışmalı. Kablonuzda sorun olabilir.

Recep Abi öncelikle teşekkür ederim. Bilgisayarımı teknik servise götürdüm ve format atmak gerektiğini söyledi. Attırmalı miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…