MSI GS60 Sınırlı Ethernet ve Wifi Çalışmıyor

TejoOs

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün MSI GS60 marka ve modelli bilgisayarımı açtığımda Wifi'nin çalışmadığını fark ettim. Yani WİFİ açma kapama tuşu yok, ağ bağlanma yeri yok. Ben de bunun üzerine ethernet kablosu taktım onda da "Sınırlı Erişim" diyor ve internetin olmadığı belirtiyor fakat internet çok yavaşta olsa geliyor.

İşletim Sistemim: Windows 8

Ethernet Kablosu Takılı İken:
NbYpg5.jpg

Ethernet Kablosu Takılı Değil İken:
rdY38N.jpg

Yani WIFI ile ilgili hiç bir şey bulunmamakta.
Lütfen yardım edin.

Edit: Artık bilgisayardan ses de çıkmıyor. Ses Sorunu:
B9or2p.jpg

Sürekli troubleshoot error diyor. Ses probleminde de internet probleminde de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var kardeşim. Laptoptan ses çıkmıyor ama hoparlör ve kulaklık takınca onlardan ses geliyor ve arada bir internet sınırlı oluyor, wifi toptan gitti. Hiç telefondan felan da gözükmüyor.

aynı sorun bendede var kardesım laptopdan ses çıkmıyor ama hoparlör ve kulaklık takınca onlardan ses gelıo ve arada bır internet sınırlı oluyor wıfım topdan gıttı hıc telefondan felanda gozukmuyor
Ses sorunu kulaklıkla da çözülmüyor. Ses direk bilgisayardan çıkmıyor. Kulaklık takılıyorum yine olmuyor. Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı.

Çözümünü bilen arkadaşlar yok mu ? Lütfen yardım edin .

Arkadaşlar hata burdan kaynaklanıyo olabilir mi ?

ScreenHunter_21 Sep. 14 20.22.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayırdır alacaktım korktum şimdi herkeste mı aynı sorun? BIOS güncellemelerini yaptınız mı ?

Yok, bu arkadaşlar acemi oluyorlar.
  • Cihazı 8.1'e güncelleyin. 8.1 ise bütün güncelleştirmeleri yapın.
  • Radi Swtich Sürücüsünü MSI sitesinden indirip kurun.
  • Kablosuz ağ da Fn+ Fx tuşu ile devreye girer. Klavyeye bi göz gezdirirseniz bulursunuz.
  • Ethernet de sorunsuz çalışmalı. Kablonuzda sorun olabilir.

Yok, bu arkadaşlar acemi oluyorlar.
  • Cihazı 8.1'e güncelleyin. 8.1 ise bütün güncelleştirmeleri yapın.
  • Radi Swtich Sürücüsünü MSI sitesinden indirip kurun.
  • Kablosuz ağ da Fn+ Fx tuşu ile devreye girer. Klavyeye bi göz gezdirirseniz bulursunuz.
  • Ethernet de sorunsuz çalışmalı. Kablonuzda sorun olabilir.
Recep Abi öncelikle teşekkür ederim. Bilgisayarımı teknik servise götürdüm ve format atmak gerektiğini söyledi. Attırmalı miyim?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı