MSI gs602pl Windows 10 Sürücüleri

TalhaMSI

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarım msi gs602pl. Windows 10 yükseltmesinin ardından temiz kurulum yaptım. Yüklü olan tüm sürücüler, programlar silindi. (steelseries, birçok intel sürücüsü, batarya sürücüleri, nvidia) Bazı sürücülerin adını bile hatırlamıyorum. Bunları nerden bulup kuracağım, yada msi notebook'u olan varsa hangi pr0gramlar, sürücüler lazım? Nasıl bulup yüklerim yardımcı olabilecek misiniz? Bunları bana eksiksiz olarak söyleyebilecek birisi var mı? Recep Baltaş abi siz çok fazla msi bilgisayarı windows 10'a güncellediniz. Yardımcı olursanız çok güzel olur.

Son düzenleme:
Sadece onlar değil. Steelseries engine, soundblaster cinema 2 bu gibi programları bulamadım.
Evet, normalde olması gereken programların karşılaştırması için verdim. Msi bilgisayarı olan başka biri bu ekranı benimle paylaşırsa hangi programları kuracağımı öğrenirim.

Mesajımı okudunuz mu ? Aradığınız her şey yukarıda verdiğim ürün sayfası bağlantısında. Yazılımları Utility kısmından bulabilirsiniz....
Tamam görmemiştim. Sadece driverlara baktım.

Dostum tüm sürücüleri @MF'ın attığı linkte bulabilirsin. Hepsi orada. Ancak, MSI çoğu bilgisayarı için daha Win 10 sürücülerini yayınlamadı. Win 8.1 için olan sürücülerin Win 10 için de uyumlu olduğunu söylüyorlar. Direk kurabilirisin ya da benim gibi Win 10 sürücüleri geldiği zaman geçebilirsin. Biraz beklemen lazım. Bu siteden son durumu kontrol edebilirsin. Senin bilgisayarına henüz Win 10 sürücüleri gelmemiş.

Windows 10 MDA Microsites

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…