MSI GS65 ile RTX 2070 Max-Q vs GTX 1070

yokadam

Decapat
Arkadaşlar merhaba. MSI'ın GS65 Stealth Thin Modelini almayı düşünüyorum. Laptopta genellikle Render, 3D modelleme işleri için kullanacağım. Arada da oyun oynarım diye düşünüyorum.
GS65 8SF RTX 2070 ile 8RF GTX 1070 arasında kaldım yaklaşık 1800 TL'lik bir fiyat farkı var. Sizce bu fiyat farkı RTX 2070 için değer mi?

1070 ile 2070 arasında ne kadar bir performans farkı vardır? Youtube'da izlediğim videolarda da çok bir fark yok diyorlar ancak benchmarklarda fark olduğunu görüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum Teşekkürler. Bu arada Başlıkta GTX in yanına Max-Q olduğunu yazmayı unutumuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. MSI'ın GS65 Stealth Thin Modelini almayı düşünüyorum. Laptopta genellikle Render, 3D modelleme işleri için kullanacağım. Arada da oyun oynarım diye düşünüyorum.
GS65 8SF RTX 2070 ile 8RF GTX 1070 arasında kaldım yaklaşık 1800 TL'lik bir fiyat farkı var. Sizce bu fiyat farkı RTX 2070 için değer mi?

1070 ile 2070 arasında ne kadar bir performans farkı vardır? Youtube'da izlediğim videolarda da çok bir fark yok diyorlar ancak benchmarklarda fark olduğunu görüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum Teşekkürler. Bu arada Başlıkta GTX in yanına Max-Q olduğunu yazmayı unutumuşum.

Merhaba, RTX modelini öneririm. Çünkü RTX te Raytrace özelliği eklendi. Bu da yeni çıkan render engine lerde hız artışı demek. Ben GPU render kullanıyorum ve işlemciden defalarca daha hızlı. RTX ile daha da hızlanacak. Size tavsiyem render pacaksanız RTX serisi bir laptop ve GPU render enineleri kullanmanız. 1070 ve 2070 Oyunda zaten ikisi de iyi . GS65 8SF RTX 2070 spariş ettim bir kaç güne gelir. Test sonuçlarını bildirmeye çalışırım.

MSI GS65 RTX 2070 ekran kartlı modeli öneririm çünkü GTX 1070'den biraz daha performanslı ve artı olarak RTX özelliği var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

render için msi p65 daha iyi değil mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı