uzay12 Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 50 Yer Bingöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sınıf Öğretmeni 26 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar Skyrim ve stronghold Crusader 2 oyunlarını oynarken kasıyor ve 10 fps'nin altında oynuyorum. Tüm oyunlarda bu böyle aslında. Nvidia Denetim Masasından seçtiğim ekran kartı 765m olmasına rağmen hatta. Bu sorun nasıl çözülebilir: Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2015
Arkadaşlar Skyrim ve stronghold Crusader 2 oyunlarını oynarken kasıyor ve 10 fps'nin altında oynuyorum. Tüm oyunlarda bu böyle aslında. Nvidia Denetim Masasından seçtiğim ekran kartı 765m olmasına rağmen hatta. Bu sorun nasıl çözülebilir:
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.451 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #2 Şuradaki seçeneğe tik koyun ve oyuna girince sağ alttan hangi ekran kartını kullandığını kontrol edin.
Şuradaki seçeneğe tik koyun ve oyuna girince sağ alttan hangi ekran kartını kullandığını kontrol edin.