O OzgurErdogan Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 9 23 Ekim 2014 #1 MSI GS70 2PE oyun oynarken pc pirize takılı olduğu halde %100 de başladığım oyunu 45 dk kadar oynadığımda şarj%90 a iniyor. Sizce bu normal midir ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2014
MSI GS70 2PE oyun oynarken pc pirize takılı olduğu halde %100 de başladığım oyunu 45 dk kadar oynadığımda şarj%90 a iniyor. Sizce bu normal midir ?
TalhaOzturk41 Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2014 #2 Ben'de hiç azalmıyor sanırım normal değil.
P pcislocked Ziyaretçi 23 Ekim 2014 #3 Silinen üye dedi: MSI GS70 2PE oyun oynarken pc pirize takılı olduğu halde %100 de başladığım oyunu 45 dk kadar oynadığımda şarj%90 a iniyor sizce bu normal midir ? Genişletmek için tıkla... Normal güç yetmiyor olabilir ondan dolayı pilden ek güç çekiyor olabilir. Pili çıkarıp öyle prizde oyna kapanma falan olacak mı?
Silinen üye dedi: MSI GS70 2PE oyun oynarken pc pirize takılı olduğu halde %100 de başladığım oyunu 45 dk kadar oynadığımda şarj%90 a iniyor sizce bu normal midir ? Genişletmek için tıkla... Normal güç yetmiyor olabilir ondan dolayı pilden ek güç çekiyor olabilir. Pili çıkarıp öyle prizde oyna kapanma falan olacak mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Ekim 2014 #4 Gayet normal bir durum ve hatta bu teknolojinin adı MSI Hybrid Power. MSI Hybrid Power nedir?
O OzgurErdogan Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 9 25 Ekim 2014 #5 Recep Baltaş dedi: Gayet normal bir durum ve hatta bu teknolojinin adı MSI Hybrid Power. MSI Hybrid Power nedir? Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler recep bey arkadaş pil i çıkar demiş ama pil içinde pc nin çıkmıyor yani Peki bu özellik pc ye zarar vermez dimi ? yada ne biliyim bunu kapatmak mümkün mü %10 luk performans artışı pek birşey ifadeetmiyor benim için ?
Recep Baltaş dedi: Gayet normal bir durum ve hatta bu teknolojinin adı MSI Hybrid Power. MSI Hybrid Power nedir? Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler recep bey arkadaş pil i çıkar demiş ama pil içinde pc nin çıkmıyor yani Peki bu özellik pc ye zarar vermez dimi ? yada ne biliyim bunu kapatmak mümkün mü %10 luk performans artışı pek birşey ifadeetmiyor benim için ?