Merhaba arkadaşlar. Almanyadan 5000 TL'ye gs70 stealth pro ultra almayı düşünüyorum (970M'li olan). Fikirleriniz nelerdir. Bilen bilir TR'de 7000-9000 TL arası uçuk fiyatları var. Bu fiyat iyi mi? Kullanan varsa izlenimleriniz nelerdir önerir misiniz?
MSI'ın ürünleri her zaman belli bir kalite çıtasının üstünde olmuştur. Oyuncu dizüstü PC'leri konusunda da kalitesi belli. Öte yandan ince bir kasada GTX 970M mutlaka ısınacaktır. Bunun bilincinde olmanızda fayda var. Oyuncu dizüstü bilgisayarlarının hepsi ısınır yani. Aldıktan sonra "bu ısınıyormuş neden söylermediniz" durumu olmasın.
5 - 6 sene gidip gidemeyeceğini bilemeyiz her an sorun çıkarabilir, ama garanti süreci boyunca rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca cihazın ne kadar ince olduğunu bilmiyorum fakat GTX 970M 25mm kasada ısınmıyor. Yükte 60 - 65 derece civarı oluyor.
Değerler kasanın yapısına ve fanlara göre değişebilir fakat 900 serisi kartlarda ısınma sorunu neredeyse halledildi. Benim notebookumda 3 fan var, 2'si ekran kartını soğutmak için. Yani aldığınızda tamamen farklı değerler ile karşılaşılabilir sizi yanıltmak istemem. Belki biraz Youtube gibi yerlerden araştırma yaparak modelin incelemesini bulabilirsiniz.