Power Boost VK-C022B Meshed Panel 350W Atx Siyah Kasa
İşlemci ve anakart almak için bütçeyi 500-550 TL'ye kadar yükseltebilirim. Xeon E5420 ile sizce nasıl bir performans alabilirim ve önerileriniz nelerdir? AMD Fx-6100 veya 6300 gibi seriler daha mı iyi olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese teşekkürler.
Yorumunuz için teşekkürler. Şimdi başka bir yerden E5450 buldum ve anakartta mevcut ben pek anlamıyorum da yardımcı olur musunuz. Son olarak bi arkadaşta 'İntel i3 4160 + Msi H81M - P33' 575 TL'ye veririm demiş. Fotoğraflarda E5450'ye ait.
Ek olarak Pubg oynamak istiyorum mümkünse
Monitörüm de 720p destekliyor.
İki işlemci ile de PUBG oynayabilirsin ama hangisini alayım diyorsan İ3 almanı öneriyorum.
ama ekran kartı sıkıntı çıkartabilir çünkü PUBG düşük ayarlarda 2GB VRAM kullanıyor bazı yerlerde FPS düşüşü olabilir.
Yorumunuz için teşekkürler. Şimdi başka bir yerden E5450 buldum ve anakartta mevcut ben pek anlamıyorum da yardımcı olur musunuz. Son olarak bi arkadaşta 'İntel i3 4160 + Msi H81M - P33' 575 TL'ye veririm demiş. Fotoğraflarda E5450'ye ait.
Ek olarak Pubg oynamak istiyorum mümkünse
Monitörüm de 720p destekliyor.
İki işlemci ile de PUBG oynayabilirsin ama hangisini alayım diyorsan İ3 almanı öneriyorum.
ama ekran kartı sıkıntı çıkartabilir çünkü PUBG düşük ayarlarda 2GB VRAM kullanıyor bazı yerlerde FPS düşüşü olabilir.
Ben yine alternatifleri buraya yazacağım. İ3 ile Xeon arasında çok fazla fark olmayacaksa eğer Xeon almayı düşünüyorum ama tabi performansını bilmiyorum bir kaç tanıdık bilgisayarcıdan işlemci ve anakart soracağım yine oldukça buraya yazarım teşekkürler yardımlarınız için.
Edit: AMD FX 6100 - MSI 990XA-GD55 bu ikiliye 500 TL istiyorlar şimdi mesaj geldi.
Ben yine alternatifleri buraya yazacağım. İ3 ile Xeon arasında çok fazla fark olmayacaksa eğer Xeon almayı düşünüyorum ama tabi performansını bilmiyorum bir kaç tanıdık bilgisayarcıdan işlemci ve anakart soracağım yine oldukça buraya yazarım teşekkürler yardımlarınız için.
Edit: AMD FX 6100 - MSI 990XA-GD55 bu ikiliye 500 TL istiyorlar şimdi mesaj geldi.
Xeon X3440, güzel bir soğutucu, 1156 pin anakart hepsinden perfromanslı olacaktır. Bunları 550 TL'ye çok rahat bulursunuz bence. İleriye dönük olsun dersen elinde ki RAM'leri sat. Athlon 200GE, A320M, 8 GB RAM alırsın.
Yorumlarınız için teşekkürler. İnternetten sipariş verip bu parçaları almak baya zaman alacak. Şimdi bir Fx-6300 ve Msi 970a-g46 buldum 550 TL'ye almaya gidiyorum.
Kardeşim yeni nesil ddr4 anakart almaya çalış işlemci yi pentium da kullanabilirsin ilerde satıp
i7 6.nesil takarsın kafan rahat olur yada
h97 anakart i5-4690k falan alabilirsin