Satılık MSI GT 1030 Low Profile 2GB Ekran Kartı

mustafakaplan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, geçen yılın kasım ayında gündelik işlerim için aldığım ekran kartımı satıyorum. Kartta herhangi bir problem yok Vatan Bilgisayardan Kasım 2021'de alınmıştır, kutu ve fatura içeriği aynı şekilde durmaktadır. İlk aldığım kart bellek arızasından dolayı servise gitmiş oradan da Servis Point tarafından değişim raporu gönderilmiştir. 18 Ocak Tarihinde de Vatan Bilgisayar'dan değişimini gerçekleştirdik. O günden beri de herhangi bir problem yaşamadım kart ile. Değişim raporuna ilişkin belgeyi ve mesajı da eklerde paylaşacağım.

Karttan belirli bir performanstan üstünü beklemek haksızlık olur, ben gündelik işlerim aksamasın diye temin etmiştim kendisini, yine alacak kişinin de umarım işlerini görür. Kartı asıl satma sebebim hem ihtiyaç fazlası hem de mevcut sistemimdeki depolama kapasitesini arttırma isteğimden dolayı. Fiyatı da olabildiğince uygun tuttum, şu an Gaziantep'teyim buradan elden teslim alabilirsiniz veya size pıtpıta sararak kargolayabilirim. Kafanıza takılan bir şey olursa bana mail üzerinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 850₺
İletişim: mustafa.kaplan@ogr.iu.edu.tr

1.jpg

Dosya Ekleri

• 6.jpg
    6.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 5.jpg
    5.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.jpg
    2.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 3.jpg
    3.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat baya iyi GT 730'lara bu fiyatları istiyorlar. GT 1030'lar genellikle 1000-1100 TL'den başlıyor. Hayırlı satışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı