MSI GT 1030 OC ekran kartı kasaya sığmadı

YusufTahaa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni aldığım ekran kartı MSI GT 1030 OC Low profile Slim kasaya sığmadı. Acaba ben mi yanlış bir şey yaptım, bunu nasıl anlayabilirim? Aşağıda resim ile göstereceğim (resim kalitesi için kusuruma bakmayın).

IMG_20250603_191715.jpg

IMG_20250603_191724.jpg

Merhaba, yeni aldığım ekran kartı MSI GT 1030 OC Low profile Slim kasaya sığmadı. Acaba ben mi yanlış bir şey yaptım, bunu nasıl anlayabilirim? Aşağıda resim ile göstereceğim (resim kalitesi için kusuruma bakmayın).

Eki Görüntüle 2504680

Eki Görüntüle 2504682
Sizin pek bir yanlışınız yok. Ekran kartı için direk yer yok neredeyse ve aldığınız kart dev bir soğutma bloğuna sahip.

Şu tarz sıfıra sıfır bir model anca sığar o kasaya:
1748970839999.png

Şahsi tavsiyem, standart kasalara oturabilecek vida yuvalarına sahipse direk 100-200TL'ye eski ofis kasası alın. Fotoğrafta pek vida görünmüyor doğrusu.

Sizin pek bir yanlışınız yok. Ekran kartı için direk yer yok neredeyse ve aldığınız kart dev bir soğutma bloğuna sahip.

Eki Görüntüle 2504708

Şahsi tavsiyem, standart kasalara oturabilecek vida yuvalarına sahipse direk 100-200TL'ye eski ofis kasası alın. Fotoğrafta pek vida görünmüyor doğrusu.

Eki Görüntüle 2504708

Acaba hangi süper zekanın aklına geldi ekran kartına o kadar yer bırakmak(ne kadar bırakmak denirse)

Acaba hangi süper zekanın aklına geldi ekran kartına o kadar yer bırakmak(ne kadar bırakmak denirse)
Bu sistemler zaten yapılırken ekran kartı takılacağını hesaplamıyorlar pek. Çünkü genel olarak sistemin amacı bu olmuyor. Daha çok o girişler başka PCI-e kartları için, ses kartı, WiFi/Bluetooth kartı veya başka ne varsa. GPU olursada dediğim tarzde en minimal olanlar için.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı