MSI GT 680 mi Asus Asus G53SW-IX023V mi?

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Merhaba, laptop almayı düşünüyorum..
iki seçenek arasında düşünmekteyim yardımınızı isteyecektim:
1. asus g53sw-ıx023v
2. msı gt680

Hangisini alsam daha iyi bir karar vermiş olurum.. Daha önce kullanmadığım çok kişinin elinde de görmediğim bi marka olan msı konusunda da tereddüt ediorum... Bu ikisi arsından hangisini seçmeliyim? bir ikincisi olrak bunların dışında notebook olarak ne önerebilirsiniz?

soruma msı daha hafif demişsiniz ama ne anlmda?hafif olduğundan seç anlamında mı? yoksa özellikleri hafif sen asus u seç anlamında mı?

bir de monster ın da msı ile aynı tip aynı özellikli bilgi var o nasıl olur sizce?

Şimdi kontrol ettim. Asus’un yeni modeli 3.3 Kg yazıyor. Bu durumda MSI’dan 200 g daha hafif. Fakat MSI’da disklerden biri 128 GB’lık Intel SSD. Bu yüzden açılışta ve oyunlar yüklenirken çok fark ediyor. Biraz daha sabredersen MSI’ın GX680 modeli de gelecek ve bu modelde daha yeni bir ekran kartı yer alacak.

Yine GX 680 ile MSI’ın çift SSD kullanması gibi durumları var. Bu durumda performans doruk yapacak tabii ki. Şu anki modelde de RAM miktarı MSI’ın daha yüksek. Fiyat da SSD’ye göre gayet makul… Yalnız 3D istiyorum dersen Asus’u tercih etmelisin. Fakat 3D ile ürün oyunlarda biraz zorlanabilir…

MSI Global – Notebook - GX680

Uyarı! Bu konu 15 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı