Msi GT 70 Dragon Edition 2 nereden alınabilir ?

emiyya

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben msi dragon edition 2 almayı düşünüyorum. İnternette satan bazı siteler gördüm ama hangisine güvenebileceğim hakında hiçbir fikrim yok. Sonuçta riske atılmaması gereken bişey. Eğer almış olan bir arkadaşımız bana yol gösterebilirse cok sevinirim. Hatta elden teslim ile satan bir mağaza biliyorsanız cok daha makbule gecer şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba,

pcdepo.com , sanalmarketim.com ve notebookadresi.com'dan temin edebilirsin. Ama pcdepo ve sanalmarketim en güvenilir olanlarıdır. Özellikle pcdepo çok ucuzdur diğer sitelere göre.

O zaman bir şey daha sorayım :D Ben bu Notebook'u aldığım zaman prize takıp bataryasını çıkararak mı kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yaparsanız bataryanın ömrünü en uzun şekilde sağlamış olursunuz; bilgisayarı yüksek performansta kullanacağınız zaman mümkünse batarya takılı ve prizde olsun. Notebook zaten %95 ten sonra artık batarya yerine direk prizden aldıgı elektriği kullanıcak o yüzden batarya takılı veya çıkarılmış sorun yok. Sadece haftada bir sadece bataryayı kullanarak %10-15 lere kadar indirin sonra tekrar prize takıp kullanın. Böyle yaparsanız bir sıkıntı olmaz :)

Merhaba arkadaşlar ben msi dragon edition 2 almayı düşünüyorum internette satan bazı siteler gördüm ama hangisine güvenebileceğim hakında hiçbir fikrim yok sonuçta riske atılmaması gereken bişey eğer almış olan bir arkadaşımız bana yol gösterebilirse cok sevinirim hatta elden teslim ile satan bir mağaza biliyorsanız cok daha makbule gecer şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben Pcdepo . com dan aldım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı