MSI GT 710 ekran kartı nasıldır?

kkk mmm

Hectopat
Bu ekran kartının 2 GB'lık versiyonunu almayı planlıyorum ve genel anlamda Valorant oyununu sıklıkla oynuyorum FPS yönünden sıkıntı çıkar mı bir de sıcaklık değerlerinden korkuyorum çünkü ekran kartında fan yok sizce alınır mı?

Bu ekran kartının 2 GB'lık versiyonunu almayı planlıyorum ve genel anlamda Valorant oyununu sıklıkla oynuyorum FPS yönünden sıkıntı çıkar mı bir de sıcaklık değerlerinden korkuyorum çünkü ekran kartında fan yok sizce alınır mı?
Apu işlemci al daha iyi

Eğer sadece valorant oynayacaksan gt440 ile 50 ile 70 fps arası oynuyorum fakat yeni çıkan oyunları oynayamazsın.

400 lira gibi bütçem var biraz daha beklesem yükseltebilirm de şuanlık 400
oyun ekran kartına dayalı yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı