MSI GT 710 vs MSI R7 240

BurakRose

Centipat

Selamlar.
12V'dan 15A veren 300 Watt Power Supply bulunmakta. Kısa süreliğine geçici giriş seviyesi oyun ekran kartı almak istiyorum, bu iki kart arasında kaldım. Genellikle CS:GO, LoL, GTA V SP gibi oyunlar oynanacak kasada. Başka ekran kartı önerileri ya da ikinci el önerilerine gerek duymuyorum. Çünkü bütçem bu ikisine yetiyor ve ikinci elde başım çok ağrıdığı için bulaşmak istemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum :)

Selamlar.
12V'dan 15A veren 300 Watt Power Supply bulunmakta. Kısa süreliğine geçici giriş seviyesi oyun ekran kartı almak istiyorum, bu iki kart arasında kaldım. Genellikle CS:GO, LoL, GTA V SP gibi oyunlar oynanacak kasada. Başka ekran kartı önerileri ya da ikinci el önerilerine gerek duymuyorum. Çünkü bütçem bu ikisine yetiyor ve ikinci elde başım çok ağrıdığı için bulaşmak istemiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum :)
Bence 2.el temiz ekran kartlarına bakın. İdarelik ise satarsanız hem kolay zarar yapmazsınız hemde daha iyi ekran kartı alırsınız.

Bence 2.el temiz ekran kartlarına bakın. İdarelik ise satarsanız hem kolay zarar yapmazsınız hemde daha iyi ekran kartı alırsınız.
Güç kaynağımın yettiği evga gt 730 low profile kart almıştım ikinci elden. CS:GO ana menüsünde ekran donmuştu hiçbir oyunu oynatmamıştı.güvenemiyorum yani
Bütçeni 50TL arttırabilirsen bu kart ezer geçer attıklarını.

Artmaz ise attığın R7 240.
12V'dan 15A veriyor güç kaynağım.Ve işlemcim 73 watt kullanıyor bu kartın tdp değeri nedir?
Ben o zaman MSİ R7 240 2GB LP GDRR3 64 Bit alıyorum.Yardımlarınız için teşekkür ederim .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı