Berk Gönger Hectopat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #1 Öncelikle Hepinize merhaba. Sistem toplama yapacağım bu yüzden sizlerden yardım bekliyorum. Fotoraftaki her şeyi alcağım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2016
Öncelikle Hepinize merhaba. Sistem toplama yapacağım bu yüzden sizlerden yardım bekliyorum. Fotoraftaki her şeyi alcağım.
Archie Andrews Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #2 Hocam kusura bakmayın ama çöp sistem toplamışsınız. O kart giriş seviye bir kart, 4 gb veriyi işleyemez. İstediğin oyunları kaldırır lakin bu fiyata işlemciden kısıp gtx 950 ile bir sistem toplanabilir.
Hocam kusura bakmayın ama çöp sistem toplamışsınız. O kart giriş seviye bir kart, 4 gb veriyi işleyemez. İstediğin oyunları kaldırır lakin bu fiyata işlemciden kısıp gtx 950 ile bir sistem toplanabilir.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.941 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 20 Ocak 2016 #3 Konuyu yanlış yerde açmışsın. Sistem Tavsiyelerine bak. Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Ocak 2016 - Technopat
Konuyu yanlış yerde açmışsın. Sistem Tavsiyelerine bak. Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Ocak 2016 - Technopat