MSI GT62VR Dominator Adobe yazılımları için alınır mı?

infernalseth

Megapat
Daha fazla  
Mevcut olarak masaüstü sistem kullanıyorum. GTX 1070 ve i7 6700K bir sisteme sahibim. Bilgisayarımdan çok memnunum ancak belli başlı sebepler yüzünden laptopa geçmek zorundayım. Şuan bütçeme uygun olarak ikinci el MSI GT62VR 6RE modeli almayı düşünüyorum. Sizce bu laptop performans olarak masaüstü sistemimin gerisinde kalır mı? Oyunlarda FPS farkı olursa ne kadar olur? Kurgu ve video işlerimde render alırken, Adobe Photoshop işlerimde yeterli olur mu? Yani kısacası tüm alanlarda kullanmayı düşünüyorum ve sizce almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GT62VR 7RE(Dominator Pro)-284XTR Intel Core i7 7700HQ Fiyatı

Bu modelden bahsediyorsanız, 7. yerine 8. nesil işlemcili GE73 öneririm. İşlemci tarafında %40 daha performanslıdır.

MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR Intel Core i7 8750H 16GB 1TB Fiyatı

Ayrıca bu işlemci, i7-6700K'dan daha güçlüdür. Passmark sonuçları:

i7-6700K: 11.113

i7-8750H: 12.520

2. el alım yapacağım ve bütçeme GT62VR 6RE modelini bulabildim. i7 6700HQ ve GTX 1070 e sahip bir model. Her modelinde temiz ikinci elini bulmak zor şuan. Söylediğiniz modele baktımda bütçemi aşıyor ikinci el fiyatları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı