MSI GT63 Titan Alınır mı?

C. Engineer

Decapat
Linkteki makineyi almayı düşünüyorum. GTX 1080 GDDR5X ekran kartı var (masaüstü GTX 1080 versiyonuyla neredeyse aynı performansta). Monitörün 4K olması oyunları 2K oynayabilmem için güzel olmuş. Boyutları ve ağırlığı benim için önemli değil arabada taşıyacağım. Benim için tek eksiği thunderbolt 3.0 olmaması gibi görünüyor. Şimdiye kadar hep thunderbolt olan bilgisayarlara bakıyordum ama özellikleri görünce çok beğendim. Sizce thunderbolt olmaması büyük bir eksik mi yoksa bu bilgisayar alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence gayet güzel fanları benden büyük Thunderbolt 3.0 lazım olucak mı sana onu düşünmek gerekiyor daha hızlı dosya kopyalama işlemleri daha hızlı şarj aktarımı ve fazladan 4K monitör bağlayabilmek bunlara ihtiyacın var ise Thunderbolt 3.0'lı bir ürün bak. Ama onun haricinde çok güzel bir bilgisayar.

Thunderbolt 3.0

Yeni oyunların optimizasyon sorunları ile geldiğini biliyoruz. 4K isteğiniz yoksa alınır .

Grafik tasarım ve kodlama için 2k ya da 4k ips monitör almayı düşünüyorum hz değeri önemli olmadığı için dp port yeterli olur gibi. Harici ekran kartı bağlamak ya da veri aktarımı için thunderbolt düşünüyordum ama 1070 max-q yerine 1080 gddr5x ekran kartı kullanmak daha büyük bir avantaj gibi görünüyor şu an.

Eğer Ekran kartı bağlayacaksanız veya veri aktarımı yapacaksanız Thunderbolt 3.0'lı ürün bakın.

Fiyatlarına baktım da i7'li bir surface book 2000 euro civarında [emoji848]
1660 euroya dediğiniz gibi bir sistem ve notebook bulamadım. Düşündüğünüz sistemi ve notebooku belirtirseniz daha faydalı bir yorum olabilir.

Mesela 700 Dolara Asus Transformer Pro 3 alıp Thunderbolt ile ekran kartı bağlayıp kullanabilirsin. Ya da paraya kıyıp Amazon.com: New Alienware 17 R5 i9-8950HK, QHD, GTX 1080OC, 32GB RAM, 256GB SSD+1TB HDD: Gateway böyle bir şey alacaksın. Kullandığın programları bilmiyorum Mac versiyonları varsa Thunderbolt destekli Macbook Pro'da alabilirsin. Ama her seçenekte bu fiyata toplayacağın masaüstünün yarısı kadar belki performans verir. Başta dediğim gibi taşımak çok önemliyse tablet+ekran kartı ya da tablet+masaüstü toplardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…