MSI GT680R fps problemi

cailann

Hectopat
Merhabalar,

Bir kac hafta önceye kadar oyunlarda normalin üstünde performans veren Msi marka notebookum artik oyunlarda en düsük opsiyonlarda bile cok düşük (yaklaşik 10 fps) performans vermektedir. Bir kac hafta önce sadece ekran kartimi güncellemistim. Silip eski sürümüne getirdim yine bir etkisi olmadi. Bir kac forumda okudum format atinca da çözülemiyormuş. Eski durumuna getirebilmek icin neler yapabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistem Özellikleri : MSI GT68OR ; i7 2630QM (2Ghz), geforce GTX 460M 1,5 GDDR5, 6GM (2gbx3) ram
Bir de biraz deşelerken ekran kartimin saat hizlari sanki cok düsük gibi geldi ama bu konuda bir uzman olmadigim icin yorumu sizlere birakiyorum. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

NVIDIA GeForce GTX 460M
DirectX version installed: 11.0
Core clock: 202 MHz
Shaders clock: 405 MHz
Memory clock: 324 MHz

onu denememistim dosyalari yedekleyip yapmak zor gelmisti ama uygulamakta yarar var tavsiyenize uyup deneyecegim.

Yedekleyip yapmanızı tavsiye ederim çünkü virüs falan varsa gitmiş olur aynı problem virüs yüzünden benimde başıma geldiği için yazdım sistem geri yüklemesi ile düzeldi.

sistem geri yüklemesini yaptim. 1 saat kadar sorunsuzca istedigim performansi aldim fakat sonra tekrar fps 10 civarina düstü. Sicakliktan mi diye düsündüm ama oyun oynarken Gpu sadece 40 dereceden 60 dereceye cikiyor. Bunun pek bir sorun teskil edebilecegini sanmiyorum. Baska ne gibi alternatifler denemeyelim ?

sabah bilgisayarimi actigimda gayet güzel calismaya basladi. Sorun isinmadan kaynaklaniyor olabilir mi ?

O konuda pek bilgim yok ben sadece kendi bilgisayar'ımda da olduğu için sistem geri yüklemesi yaptim ve sorunsuzca kullandım malesef bu son soruna cevabım yok

Garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz orda hallederler herhâlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…