N nuralp09 Megapat Katılım 28 Nisan 2013 Mesajlar 89 31 Mayıs 2013 #1 Merhaba arkadaşlar ben yazın bir dizüstü oyun bilgisayarı almak istiyorum.MSİ'nin GT70 Dragon Edition'nın performansı hakkında bilgi almak istiyorum.Birde bu dizüstü bilgisayarın 2. versiyonu çıkacakmış.Türkiyeye ne zaman gelir ? Öğrenmek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar ben yazın bir dizüstü oyun bilgisayarı almak istiyorum.MSİ'nin GT70 Dragon Edition'nın performansı hakkında bilgi almak istiyorum.Birde bu dizüstü bilgisayarın 2. versiyonu çıkacakmış.Türkiyeye ne zaman gelir ? Öğrenmek istiyorum.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2013 #2 Yani Laptopun fiyatından belli ne mal olduğu, bir oyun Laptopu ayrıca bir canavar. Özellikleri de zaten süper. Dünyada oyun Laptop'u dedin mi akla gelen ilk bir kaç Laptop'tan bir tanesi.
Yani Laptopun fiyatından belli ne mal olduğu, bir oyun Laptopu ayrıca bir canavar. Özellikleri de zaten süper. Dünyada oyun Laptop'u dedin mi akla gelen ilk bir kaç Laptop'tan bir tanesi.