17.3" taşıması zor oluyor ve her çantaya sığmıyor. Aşırı ağır oluyor. Bir de bu seri eskidi. Bu ay sonunda bunun yerine yeni seri gelecek. Az daha bekle ve yeni seri al derim.
17.3" taşıması zor oluyor ve her çantaya sığmıyor. Aşırı ağır oluyor. Bir de bu seri eskidi. Bu ay sonunda bunun yerine yeni seri gelecek. Az daha bekle ve yeni seri al derim.
Recep Abi'ye burada katılıyorum. 17.3" alma. Ben aldım kendim hata yaptım gibi düşünüyorum biraz ama bu laptop bi anlamda desktop replacement olacağı için tamam bana göre. Ve yine Recep Abi haklı yeni modeller geliyor.
Recep Abi'ye burada katılıyorum. 17.3" alma. Ben aldım kendim hata yaptım gibi düşünüyorum biraz ama bu laptop bi anlamda desktop replacement olacağı için tamam bana göre. Ve yine Recep Abi haklı yeni modeller geliyor.
recep abi ben alırsam 17.3 alırım neden diye sorarsan oyunun tadı çıksın vede asus la msi arasında sen nasıl bir seçim yaparsın?
- - - Güncellendi - - -
RECEP abi forumu kötü yapmışsınız alıntıda falan bildirim gitmesi gerekkkk
- - - Güncellendi - - -
RECEP abi forum kötü alıntıda bildirim gitmesi lazım , özel mesaj için 600 mesaj gerekiyor kim uğraşıcak onla gereksiz kurallar var bence hani ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın kişi kaybetmeyin
- - - Güncellendi - - -
YALVARIYORUM BİRİ BİR ŞEYLER YAZSIN HAYALET FORUM SANKİ